Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young_Killers Poland Alloces Force
ESES3 Tactiek Poland Wing v3.5
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Mesterházy met een sublieme pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Reichl krijgt zijn hoofd ertegen. Stramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zieńczuk onderschept slim de pass. Zieńczuk passt de bal in één keer door. Brzęczek heeft problemen om de bal te vangen. Brzęczek geeft de bal voor. Reichl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mesterházy rent richting de bal. Escartín verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sculli krijgt een gele kaart. Escartín raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reichl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieńczuk met de inworp. Brzęczek geeft een hoge lob. Reichl maakt een snoekduik en kopt de bal. Stramowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Poland Alloces Force 1:0

12e minuut.
Zieńczuk met een snelle inworp. Brzęczek met een sublieme pass. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Reichl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki met een sublieme pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Reichl springt en kopt de bal. Stramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Terlecki de bal onder controle te krijgen. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domide krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Reichl kopt de bal weg. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk onderschept slim de pass. Zieńczuk geeft de bal voor. Reichl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sculli passt de bal in één keer door. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak passt de bal zonder na te denken. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szmigiel passt de bal in één keer door. Reina probeert naar een medespeler te passen. Domide speelt de bal door. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Reichl is nu in balbezit. Reichl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Poland Alloces Force 2:0

31e minuut.
Sculli geeft de bal voor. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Escartín rent richting de bal. Escartín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Poland Alloces Force 3:0

34e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diler krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reina met een snelle inworp. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak geeft de bal voor. Diler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cerny onderschept slim de pass. Cerny passt de bal zonder na te denken. Kranc is nu in balbezit. Reichl verovert de bal door een tackle van achteren. Reichl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina passt de bal met de wreef. Wyrębiak met een sublieme pass. Zarycki is nu in balbezit. Zarycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina geeft een lange en hoge pass. Nałęcz kan de bal niet met de borst controleren. Domide geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nałęcz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domide zal de hoekschop nemen. Zarycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Poland Alloces Force 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 46%, Poland Alloces Force 54%.
Young_Killers - Poland Alloces Force 3:1

47e minuut.
Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Reichl kopt de bal weg. Mesterházy heeft problemen om de bal te vangen. Escartín is nu in balbezit. Escartín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk probeert naar een medespeler te passen. Reichl rent richting de bal. Reichl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Williams met een sublieme pass. Escartín is nu in balbezit. Sculli begaat een overtreding. Sculli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Escartín raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams met een snel genomen vrije trap. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buitenspel voor Diler. Goede buitenspelval van de verdediging. Butcaru komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Domide kopt de bal weg. Wyrębiak speelt de bal door. Diler rent richting de bal. Diler schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Szczurowski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zarycki passt de bal in één keer door. Scotti met een sublieme pass. Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. Diler onderschept slim de pass. Diler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 46%, Poland Alloces Force 54%.
Young_Killers - Poland Alloces Force 3:1