Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy FC Sages
532Dcwl Tactiek SagesHome
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.1 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Wałek onderschept slim de pass. Wałek geeft een lange en hoge pass. Van de Capelle kopt de bal weg. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz bokst de bal weg. Van de Capelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov geeft de bal voor. Łagódka kopt de bal weg. Ciapulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ciapulewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Fernández López kopt de bal weg. Van de Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Tălpaciu speelt de bal door. Czwonka rent richting de bal. Czwonka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Czwonka is nu in balbezit. Bochniak met een sublieme pass. Fernández López geeft de bal voor. Tălpaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Beronja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Rangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beronja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beronja geeft de bal voor. Oskierko bokst de bal weg. Ciapulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 1:1

37e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek rent richting de bal. Beronja onderschept slim de pass. Beronja geeft een hoge lob. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:1

40e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Tălpaciu rent richting de bal. Van de Capelle begaat een overtreding. Tălpaciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández López komt bij de bal en schiet. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 52%, FC Sages 48%.
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:1

46e minuut.
Mienculewicz komt het veld opgelopen. Fryc komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mienculewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merdivenci. Mienculewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández López met een snel genomen vrije trap. Daar is Schwefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka rent richting de bal. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:2

67e minuut.
Czwonka is nu in balbezit. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Czwonka geeft een hoge lob. Tălpaciu springt en kopt de bal. Cuéllar Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Daar is Merdivenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van de Capelle krijgt een gele kaart. Czwonka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czwonka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cuéllar Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:3

72e minuut.
Tălpaciu onderschept slim de pass. Tălpaciu met een sublieme pass. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz geeft een hoge lob. Czwonka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Czwonka kopt de bal weg. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochniak geeft een hoge lob. Czwonka rent richting de bal. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

81e minuut.
Fernández López onderschept slim de pass. Fernández López geeft een hoge lob. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:4

89e minuut.
Rangelov speelt de bal door. Beronja rent richting de bal. Cohen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cohen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 56%, FC Sages 44%.
Toffiozy Mafiozy - FC Sages 2:4