Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Narutowicza 11
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 38000
Ruch Radzionków FC Skuszew
Nowe rozdanie Tactiek V2
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.7 gemiddelde waardering 69.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


17e minuut.
Białostocki passt de bal met de wreef. Wabik met een sublieme pass. Güney rent richting de bal. Güney geeft een lange en hoge pass. Grądzki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wabik passt de bal in één keer door. Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Güney passt de bal zonder na te denken. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rami kopt de bal weg. Daar is Mądrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prepelka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rami zal de hoekschop nemen. Cruz Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Radzionków 66%, FC Skuszew 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruch Radzionków - FC Skuszew 0:0

46e minuut.
Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami geeft de bal voor. Kiskapusi is nu in balbezit. Zagorda onderschept slim de pass. Zagorda haalt uit met een fantastische trap. Cruz Campo bokst de bal weg. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Radzionków - FC Skuszew 0:1

50e minuut.
Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami probeert naar een medespeler te passen. Prepelka rent richting de bal. Prepelka schiet op doel. Cruz Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Grądzki rent richting de bal. Burkhardt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grądzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cambiasi passt de bal in één keer door. Klingelmann rent richting de bal. Khắc Thành maakt een afschuwelijke overtreding. Khắc Thành krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mądrzejewski probeert de bal met de borst te controleren. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kiskapusi ... Strafschop! Rueda Ambrosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Radzionków - FC Skuszew 0:2

69e minuut.
Güney rent richting de bal. Güney geeft de bal voor. Grądzki rent richting de bal. Grądzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cambiasi is nu in balbezit. Güney verovert de bal door een tackle van achteren. Güney passt de bal zonder na te denken. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ... Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zagorda kopt de bal weg. Klingelmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Thành. Khắc Thành krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Wabik passt de bal met de wreef. Güney rent richting de bal. Güney passt de bal in één keer door. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ... Datz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Radzionków 58%, FC Skuszew 42%.
Ruch Radzionków - FC Skuszew 0:2