Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. Latający Cyrk Nieznajomego
artur Tactiek new_IIaL
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


25e minuut.
Verba speelt de bal door. Daar is Marčeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba geeft de bal voor. Numankadi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saponaro passt de bal in één keer door. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken passt de bal zonder na te denken. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Niedorobek passt de bal zonder na te denken. Bossche geeft de bal voor. Verba kopt de bal weg. Satılmaz geeft een lange en hoge pass. Numankadi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Polakiewicz onderschept slim de pass. Polakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Carlomanho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 65%, Latający Cyrk Nieznajomego 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EA.SKOWRONY. - Latający Cyrk Nieznajomego 0:0

48e minuut.
Saponaro speelt de bal door. Verba rent richting de bal. Dgebuadze maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dgebuadze naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki passt de bal in één keer door. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Latający Cyrk Nieznajomego 1:0

57e minuut.
Dinulescu passt de bal met de wreef. Suchecki rent richting de bal. Suchecki geeft de bal voor. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Saponaro is nu in balbezit. Faustas verovert de bal door een tackle van achteren. Faustas passt de bal zonder na te denken. Daar is Stawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Satılmaz speelt de bal door. Daar is Verba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marčeta de bal. Marčeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Numankadi rent richting de bal. Niedorobek onderschept slim de pass. Niedorobek geeft een hoge lob. Diken geeft een hoge lob. Marčeta springt en kopt de bal. Dodero bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marčeta springt en kopt de bal. Dodero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 49%, Latający Cyrk Nieznajomego 51%.
EA.SKOWRONY. - Latający Cyrk Nieznajomego 1:0