Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki Forward Poznań
4MID v.1 Tactiek at sz1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 69.4
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Łakomski probeert de bal met de borst te controleren. Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Lamonte rent richting de bal. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nálepka geeft een lange en hoge pass. Tibúrcio controleert de bal met de borst. Szymiczek is nu in balbezit. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Forward Poznań 0:1

36e minuut.
Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki passt de bal zonder na te denken. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli geeft een hoge lob. Szymiczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 63%, Forward Poznań 37%.
PAOK Solniki - Forward Poznań 0:1

61e minuut.
Crespo trapt de bal weg. Lamonte probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Szymiczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Čekan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Scarabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarabelli schiet op doel. Čekan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tomecki kopt de bal weg. Vlassopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Łakomski met een sublieme pass. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntenuş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 65%, Forward Poznań 35%.
PAOK Solniki - Forward Poznań 0:1