Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Cyga Unia Oświęcim
The OnE Tactiek fikusna
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.5 gemiddelde waardering 70.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Yingsawa geeft een hoge lob. Belen kopt de bal weg. Goyén is nu in balbezit. Goyén geeft een hoge lob. Gralho krijgt zijn hoofd ertegen. Mátyus bokst de bal weg.

18e minuut.
Závodi geeft een lange en hoge pass. Kokoschka probeert de bal met de borst te controleren. Gralho is nu in balbezit. Gralho schiet op doel. Zapolny probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gralho rent richting de bal. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Simães is nu in balbezit. Simães schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Belen is nu in balbezit. Belen geeft een hoge lob. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 1:0

26e minuut.
Rabo de Asno met een sublieme pass. Trường Vũ is nu in balbezit. Rabo de Asno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabo de Asno krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Palatyan is nu in balbezit. Palatyan passt de bal in één keer door. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 2:0

29e minuut.
Blaut kopt de bal weg. Seniuk kan de bal niet met de borst controleren. Seniuk speelt de bal door. Simães is nu in balbezit. Simães haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Laurel rent richting de bal. Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 3:0

39e minuut.
Buitenspel voor Gralho. Goede buitenspelval van de verdediging. Kokoschka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trường Vũ kopt de bal weg. Blaut rent richting de bal. Blaut schiet op doel. Armada Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kurpiewski onderschept slim de pass. Goyén rent richting de bal. Goyén probeert naar een medespeler te passen. Gralho is nu in balbezit. Gralho geeft de bal voor. Paal! Mátyus bokst de bal weg.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goyén zal de hoekschop nemen. Gralho rent richting de bal. Gralho draait met de bal, schiet en ... Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Bellés de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 45%, Cyga Unia Oświęcim 55%.
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 3:0

54e minuut.
Laurel met een sublieme pass. Palatyan rent richting de bal. Palatyan geeft de bal voor. Simães rent richting de bal. Simães schiet op doel. Armada Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seniuk is nu in balbezit. Simães rent richting de bal. Simães haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo bokst de bal weg. Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 4:0

58e minuut.
Kokoschka onderschept slim de pass. Kokoschka met een sublieme pass. Belen geeft de bal voor. Owczarek geeft een lange en hoge pass. Defronzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Belen passt de bal met de wreef. Palatyan is nu in balbezit. Palatyan passt de bal met de wreef. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Skirło verovert de bal door een tackle van achteren. Simães speelt de bal door. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiepski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rabo de Asno is nu in balbezit. Palatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Palatyan passt de bal met de wreef. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Závodi is nu in balbezit. Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny geeft de bal voor. Simães rent richting de bal. Simães draait met de bal, schiet en ... Armada Pozo bokst de bal weg. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 5:0

89e minuut.
Font passt de bal met de wreef. Skirło probeert naar een medespeler te passen. Yingsawa probeert de bal aan de voet te houden. Simães rent richting de bal. Simães haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palatyan neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trường Vũ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 51%, Cyga Unia Oświęcim 49%.
::: Viking Football Club ::: - Cyga Unia Oświęcim 5:0