Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni Bene Tleilax
NOWA Z EPTIEGO Tactiek b532_v.2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
72.2 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


10e minuut.
Nepomucký is nu in balbezit. Inworp. Nepomucký met de inworp. Orbitek rent richting de bal. Orbitek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mirek met een sublieme pass. Adaman geeft de bal voor. Cihaner rent richting de bal. Cihaner schiet op doel. Piekarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Nepomucký geeft een hoge lob. Osorio rent richting de bal. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Toper probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kubicki is nu in balbezit. Kubicki geeft een lange en hoge pass. Cihaner heeft problemen om de bal te vangen. Paulón geeft de bal voor. Orbitek springt en kopt de bal. Gharabaghtsyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski passt de bal in één keer door. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padlikowski rent richting de bal. Wolik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolik krijgt een gele kaart. Padlikowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek speelt de bal door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fabisiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nepomucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek rent richting de bal. Orbitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 41%, Bene Tleilax 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Supermegaekstralni - Bene Tleilax 0:0

55e minuut.
Toper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuevas met de inworp. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kubicki passt de bal in één keer door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Adaman geeft de bal voor. Komaritskiy krijgt zijn hoofd ertegen. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Restelli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Padlikowski onderschept slim de pass. Wolik is nu in balbezit. Padlikowski onderschept slim de pass. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Bene Tleilax 1:0

76e minuut.
Adaman geeft de bal voor. Gacula met een sublieme pass. Fabisiak is nu in balbezit. Restelli verovert de bal door een tackle van achteren. Restelli schiet op doel. Gharabaghtsyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cuevas passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft de bal voor. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel. Gharabaghtsyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký passt de bal zonder na te denken. Restelli rent richting de bal. Restelli draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Toper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 41%, Bene Tleilax 59%.
Supermegaekstralni - Bene Tleilax 1:0