Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rabarbary Fatalny B!łąd
433b Tactiek double double
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64.8 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Miclea speelt de bal door. de França geeft een lange en hoge pass. Chitiva probeert de bal met de borst te controleren. Białas is nu in balbezit. Białas haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Simpson passt de bal met de wreef. Dettori heeft problemen om de bal te vangen. Dettori passt de bal in één keer door. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dettori geeft een hoge lob. Ramallo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bostantzoglou de bal. Bostantzoglou geeft een hoge lob. Voczelka maakt een snoekduik en kopt de bal. Trawka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel speelt de bal door. Petelski rent richting de bal. Petelski geeft een lange en hoge pass. Dulewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciucă geeft een lange en hoge pass. Petelski kopt de bal weg. Daar is Smolarow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białas is nu in balbezit. Białas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Młyczyński onderschept slim de pass. Młyczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dettori met de inworp. Cirrottola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ángel controleert de bal met de borst. Dettori geeft een lange en hoge pass. Butz rent richting de bal. Butz haalt uit met een fantastische trap. Trawka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Fatalny B!łąd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 43%, Fatalny B!łąd 57%.
LKS Rabarbary - Fatalny B!łąd 1:0

51e minuut.
Simpson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dettori is nu in balbezit. Dettori passt de bal met de wreef. Voczelka heeft problemen om de bal te vangen. Voczelka haalt uit met een fantastische trap. Trawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Vreven passt de bal zonder na te denken. Cirrottola rent richting de bal. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka geeft de bal voor. Ramallo verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vreven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cirrottola de bal. Cirrottola geeft een hoge lob. Trawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Voczelka rent richting de bal. Voczelka geeft een hoge lob. Vreven speelt de bal door. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel. Trawka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voczelka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Fatalny B!łąd 2:0

64e minuut.
de França speelt de bal door. Białas rent richting de bal. Bostantzoglou onderschept slim de pass. Niinioja verovert de bal door een tackle van achteren. Niinioja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Petelski geeft de bal voor. Daar is Dulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Szántai komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Szántai geeft een lange en hoge pass. Voczelka kopt de bal weg. Klungelig pakt Dettori de bal. Dettori geeft een hoge lob. Butz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Fatalny B!łąd 3:0

76e minuut.
Kielich komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bostantzoglou probeert naar een medespeler te passen. Vreven rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miclea. Miclea krijgt een gele kaart. Vreven raakt geblesseerd tijdens het duel. Vreven komt bij de bal en schiet. Voczelka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 40%, Fatalny B!łąd 60%.
LKS Rabarbary - Fatalny B!łąd 3:0