Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loozaki Rossoneri Team
523HD Tactiek t2
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Epuraş kopt de bal weg. Juzizi rent richting de bal. Juzizi passt de bal in één keer door. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella schiet op doel. Cusano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nielsen Kjær verovert de bal door een tackle van achteren. Koczy onderschept slim de pass. Koczy probeert naar een medespeler te passen. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smoliński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Juzizi speelt de bal door. Ganz is nu in balbezit. Ganz passt de bal met de wreef. Casella is nu in balbezit. Casella draait met de bal, schiet en ... Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Epuraş onderschept slim de pass. Epuraş geeft een lange en hoge pass. Casella is nu in balbezit. Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:1

37e minuut.
Casella passt de bal in één keer door. Lezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezza probeert naar een medespeler te passen. Ganz is nu in balbezit. Ganz draait met de bal, schiet en ... Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Broniarek kopt de bal weg. Preś probeert de bal aan de voet te houden. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:2

40e minuut.
Siemaszko kopt de bal weg. Juzizi rent richting de bal. Juzizi met een sublieme pass. Ganz rent richting de bal. Ganz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lezza passt de bal zonder na te denken. Nielsen Kjær rent richting de bal. Ursu geeft een lange en hoge pass. Casella rent richting de bal. Casella schiet op doel. Cusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 50%, Rossoneri Team 50%.
Loozaki - Rossoneri Team 0:2

47e minuut.
Matcovschi geeft een hoge lob. Ganz kopt de bal weg. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lezza neemt de hoekschop. Cusano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Matcovschi geeft een hoge lob. Ganz kopt de bal weg. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. Cusano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:3

58e minuut.
Juzizi is nu in balbezit. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz rent richting de bal. Casella is nu in balbezit. Casella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ursu geeft een hoge lob. Lezza rent richting de bal. Lezza speelt de bal door. Casella rent richting de bal. Casella schiet op doel. Cusano bokst de bal weg. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz rent richting de bal. Ganz draait met de bal, schiet en ... Cusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubiak komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cusano niet meer kan verder spelen. Echaust komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu passt de bal in één keer door. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella schiet op doel. Echaust maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:4

67e minuut.
Inworp. Koczy met een snelle inworp. Nielsen Kjær rent richting de bal. Czymech verovert de bal door een tackle van achteren. Czymech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pilutzu geeft de bal voor. Casella probeert de bal met de borst te controleren. Koczy rent richting de bal. Koczy geeft een hoge lob. Skrzekowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Casella is nu in balbezit. Ohman rent richting de bal. Casella verovert de bal door een tackle van achteren. Casella schiet op doel. Echaust maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:5

72e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezza verovert de bal door een tackle van achteren. Lezza passt de bal zonder na te denken. Casella is nu in balbezit. Casella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Niedbalski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rubirosa komt het veld opgelopen. Casella neemt de hoekschop. Juzizi rent richting de bal. Juzizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:6

82e minuut.
Fasolka is nu in balbezit. Casella onderschept slim de pass. Koczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koczy krijgt een gele kaart. Casella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ganz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Preś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś onderschept slim de pass. Casella heeft problemen om de bal te vangen. Casella draait met de bal, schiet en ... Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - Rossoneri Team 0:7

89e minuut.
Preś met de inworp. Koczy geeft een hoge lob. Matcovschi kopt de bal weg. Koczy geeft een hoge lob. Skrzekowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 54%, Rossoneri Team 46%.
Loozaki - Rossoneri Team 0:7