Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Oziery Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38883
Oziery FC Sianowie
skrzy532hura+2 Tactiek k2 v2.0
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
67 gemiddelde waardering 68.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Deja met een sublieme pass. Frontczek rent richting de bal. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Velling rent richting de bal. Velling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Siarzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokłosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araujo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap. Rajalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Altuve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - FC Sianowie 0:1

12e minuut.
Deja passt de bal met de wreef. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról geeft een lange en hoge pass. Velling probeert de bal met de borst te controleren. Velling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft de bal voor. Çokay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Inworp. Deja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyurcsány geeft een hoge lob. Velling springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oziery - FC Sianowie 1:1

24e minuut.
Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Deja is nu in balbezit. Pecka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pecka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Deja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gyurcsány zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. Rajalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - FC Sianowie 2:1

36e minuut.
Stokłosa passt de bal in één keer door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek passt de bal in één keer door. Gyurcsány geeft een lange en hoge pass. Velling maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oziery 42%, FC Sianowie 58%.
Oziery - FC Sianowie 2:1

47e minuut.
Stokłosa passt de bal in één keer door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Rajalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - FC Sianowie 3:1

50e minuut.
Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Deja is nu in balbezit. Deja met een sublieme pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Rajalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sypniewski met een sublieme pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa geeft een hoge lob. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Velling met een sublieme pass. Deja heeft problemen om de bal te vangen. Deja geeft de bal voor. Velling springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cristache geeft een hoge lob. Pekról met een sublieme pass. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja geeft een lange en hoge pass. Velling krijgt zijn hoofd ertegen. Rajalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Buitenspel voor Siarzewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Chrabąszcz neemt vlug de vrije trap. Deja controleert de bal met de borst. Deja geeft een lange en hoge pass. Gmyrek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Siarzewski met een sublieme pass. Çokay is nu in balbezit. Altuve met een sublieme pass. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft een hoge lob. Altuve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sypniewski passt de bal zonder na te denken. Deja rent richting de bal. Deja met een sublieme pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cristache met een sublieme pass. Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Çokay. Goede buitenspelval van de verdediging. Türkdoğan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz met een sublieme pass. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski schiet op doel. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Gyurcsány passt de bal in één keer door. Deja met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Rajalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - FC Sianowie 4:1

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćmikiewicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Deja rent richting de bal. Deja passt de bal in één keer door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajalo probeert naar een medespeler te passen. Siarzewski kopt de bal weg. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Carvajal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Türkdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkdoğan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa met een sublieme pass. Deja is nu in balbezit. Deja geeft de bal voor. Türkdoğan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oziery 40%, FC Sianowie 60%.
Oziery - FC Sianowie 4:1