Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Iwonka turyści
BOKI Tactiek 1v235
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
64.6 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Janiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surowiec rent richting de bal. Surowiec passt de bal met de wreef. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Langedal probeert de bal aan de voet te houden. Mehta probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Ghilardi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surowiec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - turyści 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Janiš de bal. Langedal met een sublieme pass. Koliński is nu in balbezit. Koliński geeft de bal voor. Korbély maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintanilha bokst de bal weg. Klungelig pakt Goiano de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Iwonka - turyści 1:1

17e minuut.
Otava probeert de bal aan de voet te houden. Pelak kopt de bal weg. Świężawski rent richting de bal. Świężawski geeft de bal voor. Ghilardi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - turyści 1:2

28e minuut.
Chartier geeft de bal voor. Czerkawski kopt de bal weg. Korbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbély schiet op doel. Quintanilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Iwonka - turyści 2:2

32e minuut.
Darcourt speelt de bal door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pelak rent richting de bal. Pelak geeft een hoge lob. Fadarko is nu in balbezit. Fadarko geeft de bal voor. Ghilardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - turyści 2:3

36e minuut.
Pierkes geeft de bal voor. Fadarko rent richting de bal. Korbély onderschept slim de pass. Korbély schiet op doel. Quintanilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Iwonka - turyści 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 54%, turyści 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Iwonka - turyści 3:3

55e minuut.
Mehta met een sublieme pass. Otava onderschept slim de pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Rogado komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buitenspel voor Czerkawski. Goede buitenspelval van de verdediging. Krzywda komt het veld opgelopen. Coulibaly komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 40%, turyści 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Iwonka - turyści 3:3