Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jezioro Bochlin -HALA Madrid-
Ofens 2 Tactiek wtf?
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 65.3
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


9e minuut.
Köyatası geeft de bal voor. Późniak kopt de bal weg. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Vuletin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ingar met een sublieme pass. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Servetli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Servetli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Żebrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingar probeert naar een medespeler te passen. Późniak is nu in balbezit. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ingar is nu in balbezit. Gliszczyński rent richting de bal. Ingar probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gliszczyński kopt de bal weg. Boldiş rent richting de bal. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - -HALA Madrid- 0:1

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guiming niet meer kan verder spelen. Murgu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Comparin rent richting de bal. Köyatası tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comparin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzybek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smrček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Amsterdamski probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski passt de bal met de wreef. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 69%, -HALA Madrid- 31%.
Jezioro Bochlin - -HALA Madrid- 0:1

46e minuut.
Likanlewful komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Smyła is nu in balbezit. Smyła geeft een hoge lob. Żebrowski kopt de bal weg. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Vuletin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Beider probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski geeft de bal voor. De Sukkeleir kopt de bal weg. Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Boldiş probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski speelt de bal door. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boillat neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Moraru de bal. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap. Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jezioro Bochlin - -HALA Madrid- 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 62%, -HALA Madrid- 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jezioro Bochlin - -HALA Madrid- 1:1