Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 Internacional Zdrój
Susz Tactiek Inter 442
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten formidable
good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
El Arabi passt de bal met de wreef. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft de bal voor. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:1

9e minuut.
El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi geeft een hoge lob. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parizon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Godebski kan de bal niet met de borst controleren. Feraru is nu in balbezit. Barreto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barreto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Feraru met de inworp. Tylš is nu in balbezit. Tylš geeft een lange en hoge pass. Özerdem krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu met een sublieme pass. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Godebski springt en kopt de bal. Andueza bokst de bal weg. Ruminkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Missał rent richting de bal. Ruminkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruminkiewicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski verovert de bal door een tackle van achteren. Martonyi rent richting de bal. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:2

32e minuut.
Godebski rent richting de bal. Parizon controleert de bal met de borst. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:3

43e minuut.
Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea met een sublieme pass. Martonyi rent richting de bal. Martonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Missał passt de bal met de wreef. El Arabi is nu in balbezit. El Arabi passt de bal zonder na te denken. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 65%, Internacional Zdrój 35%.
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:3

52e minuut.
Parizon is nu in balbezit. Parizon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto met een snelle inworp. El Arabi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
La Volpe geeft de bal voor. Martonyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferretti de bal. Mihalcea geeft een hoge lob. Godebski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dabić kopt de bal weg. Klungelig pakt Özerdem de bal. Rosidis rent richting de bal. Özerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem draait met de bal, schiet en ... Saja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. El Arabi heeft problemen om de bal te vangen. El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Andueza trapt de bal weg. Bugryn kopt de bal weg. Barreto speelt de bal door. Godebski rent richting de bal. Godebski haalt uit met een fantastische trap. Andueza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ruminkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Özerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosidis probeert naar een medespeler te passen. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Godebski is nu in balbezit. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:4

63e minuut.
Godebski heeft problemen om de bal te vangen. Feraru begaat een overtreding. Godebski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Arabi met een snel genomen vrije trap. Mihalcea kopt de bal weg. Daar is Martonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:5

69e minuut.
Özerdem rent richting de bal. La Volpe verovert de bal door een tackle van achteren. La Volpe geeft een hoge lob. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferretti rent richting de bal. Ferretti geeft de bal voor. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft een hoge lob. Godebski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Drakopoulos komt het veld opgelopen. Hagi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
El Arabi met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea met een sublieme pass. Daar is Martonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Andueza bokst de bal weg. Parizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski onderschept slim de pass. Godebski schiet op doel. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
El Arabi onderschept slim de pass. El Arabi passt de bal met de wreef. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 54%, Internacional Zdrój 46%.
FC SUSZ 91 - Internacional Zdrój 0:6