Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacional Zdrój TIGER TYCHY 71
Inter 442 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto speelt de bal door. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel. bin Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 1:0

7e minuut.
Martonyi rent richting de bal. Martonyi met een sublieme pass. Elliott is nu in balbezit. Godebski onderschept slim de pass. Godebski schiet op doel. bin Faraj bokst de bal weg.

16e minuut.
Barreto geeft een hoge lob. Godebski is nu in balbezit. Godebski met een sublieme pass. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wieża speelt de bal door. Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 1:1

20e minuut.
Wieża rent richting de bal. Wieża met een sublieme pass. Bernabéu is nu in balbezit. Bernabéu geeft een lange en hoge pass. Piškot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
El Arabi onderschept slim de pass. El Arabi speelt de bal door. Mihalcea speelt de bal door. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Arabi met de inworp. Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto geeft de bal voor. Godebski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Bugryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Martonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Wiggers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pangraţiu met een snelle inworp. El Arabi met een sublieme pass. Godebski rent richting de bal. Godebski haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 2:1

38e minuut.
Bugryn verovert de bal door een tackle van achteren. Bugryn geeft een lange en hoge pass. Godebski kopt de bal weg. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bugryn onderschept slim de pass. Bugryn geeft een hoge lob. Elliott rent richting de bal. Godebski onderschept slim de pass. Godebski draait met de bal, schiet en ... bin Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wiggers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Godebski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 46%, TIGER TYCHY 71 54%.
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 2:1

61e minuut.
Pangraţiu kopt de bal weg. Bugryn probeert naar een medespeler te passen. Tywralski rent richting de bal. Tywralski geeft een hoge lob. Piškot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. La Volpe rent richting de bal. Piškot onderschept slim de pass. Piškot schiet op doel. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Tywralski speelt de bal door. Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner geeft een lange en hoge pass. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 2:2

73e minuut.
Godebski passt de bal met de wreef. El Arabi kan de bal niet met de borst controleren. El Arabi met een sublieme pass. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. Krępacz met een sublieme pass. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiełtyka komt het veld opgelopen. Hagi komt het veld opgelopen. Drakopoulos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Barreto is nu in balbezit. Barreto speelt de bal door. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi draait met de bal, schiet en ... bin Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 3:2

90e minuut.
Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner passt de bal in één keer door. Piškot is nu in balbezit. Piškot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 50%, TIGER TYCHY 71 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internacional Zdrój - TIGER TYCHY 71 3:3