Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. PSZCZOŁY KOSAKOWO
352 Tactiek moja 442
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 68.9
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Rozdrażewski rent richting de bal. Cavalieri is nu in balbezit. Rozdrażewski onderschept slim de pass. Rozdrażewski geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal. Gucić bokst de bal weg.

5e minuut.
Lepper probeert naar een medespeler te passen. Rozdrażewski probeert naar een medespeler te passen. Sroka speelt de bal door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gucić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. Inworp. Boski met een snelle inworp. Puszka geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sroka is nu in balbezit. Sroka passt de bal zonder na te denken. Daar is Văn Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gucić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

11e minuut.
Puszka onderschept slim de pass. Puszka speelt de bal door. Boski speelt de bal door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gucić bokst de bal weg. Kobari controleert de bal met de borst. Sroka rent richting de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Scampamorte de bal. Sroka rent richting de bal. Sroka passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paskov is nu in balbezit. Paskov geeft de bal voor. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:3

14e minuut.
Rozdrażewski speelt de bal door. Klungelig pakt Molka de bal. Krajnc maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krajnc naar de kleedkamers voor een vroege douche. Molka raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozdrażewski met een snel genomen vrije trap. Văn Vũ springt en kopt de bal. Gucić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Thái rent richting de bal. Peredo onderschept slim de pass. Peredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 1:3

26e minuut.
Boski is nu in balbezit. Boski speelt de bal door. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 1:4

28e minuut.
Molka passt de bal met de wreef. Daar is Văn Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vũ passt de bal met de wreef. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Grubor verovert de bal door een tackle van achteren. Grubor passt de bal zonder na te denken. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo schiet op doel. Grigore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:4

36e minuut.
Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Scarpi kopt de bal weg. Peredo rent richting de bal. Việt Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz is nu in balbezit. Saluz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rozdrażewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rozdrażewski geeft de bal voor. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gucić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:5

44e minuut.
Scarpi met een sublieme pass. Grubor is nu in balbezit. Grubor passt de bal zonder na te denken. Peredo rent richting de bal. Peredo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Paskov geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ probeert naar een medespeler te passen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 78%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 22%.
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:5

46e minuut.
Fejkiel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari probeert naar een medespeler te passen. Molka probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Molka passt de bal zonder na te denken. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski speelt de bal door. Daar is Văn Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Puszka is nu in balbezit. Văn Vũ is nu in balbezit. Dragomir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Vũ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Văn Vũ kan niet meer verder spelen. Tędzyński komt het veld opgelopen. Schunk komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tędzyński neemt zijn aanloop. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

56e minuut.
Tędzyński is nu in balbezit. Kobari verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari geeft de bal voor. Schunk kan de bal niet met de borst controleren. Schunk haalt uit met een fantastische trap. Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński passt de bal in één keer door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kobari de bal onder controle te krijgen. Paal!

60e minuut.
Lepper met een sublieme pass. Molka rent richting de bal. Molka passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Lepper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozdrażewski geeft de bal voor. Tędzyński springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Molka heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri speelt de bal door. Grubor rent richting de bal. Grubor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Karaś komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tędzyński is nu in balbezit. Karaś is nu in balbezit. Karaś passt de bal in één keer door. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Scarpi passt de bal met de wreef. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Oviedo rent richting de bal. Schunk verovert de bal door een tackle van achteren. Schunk draait met de bal, schiet en ... Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Molka met een sublieme pass. Daar is Karaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaś met een sublieme pass. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Gucić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 64%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 36%.
F.C.Filip.An.Rob. - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:5