Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 RFC Naginacze
Susz Tactiek 5-2-1-2 P
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Goszczyński met de inworp. Pooli heeft problemen om de bal te vangen. Pooli geeft een lange en hoge pass. Budko maakt een snoekduik en kopt de bal. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Parizon met een harde bal richting middenveld. Pooli kopt de bal weg. Chornyavskiy is nu in balbezit. Budko onderschept slim de pass. Parizon verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goszczyński neemt de hoekschop. Giemzik rent richting de bal. Giemzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 0:1

13e minuut.
Pooli rent richting de bal. Zasyad’vovk onderschept slim de pass. Zasyad’vovk geeft een lange en hoge pass. Dabić is nu in balbezit. Dabić draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tylš geeft een hoge lob. Özerdem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malgiolio. Malgiolio krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chornyavskiy. Budko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goszczyński met een snel genomen vrije trap. Budko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 0:2

21e minuut.
Andueza met een harde bal richting middenveld. Perger kopt de bal weg. Mardan rent richting de bal. Budko onderschept slim de pass. Budko draait met de bal, schiet en ... Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Perger met een sublieme pass. Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński geeft een hoge lob. Giemzik springt en kopt de bal. Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 57%, RFC Naginacze 43%.
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 0:3

49e minuut.
Berendoncks speelt de bal door. Pooli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pooli geeft de bal voor. Budko rent richting de bal. Budko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Malgiolio geeft de bal voor. Giemzik rent richting de bal. Ferretti onderschept slim de pass. Ferretti geeft een lange en hoge pass. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Giemzik passt de bal zonder na te denken. Goszczyński met een sublieme pass. Malgiolio probeert naar een medespeler te passen. Dabić is nu in balbezit. Dabić haalt uit met een fantastische trap. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özerdem is nu in balbezit. Özerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 1:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maršan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zasyad’vovk neemt de hoekschop. Fleurquin verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem is nu in balbezit. Özerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 2:3

71e minuut.
Ferretti passt de bal zonder na te denken. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pooli begaat een overtreding. Özerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tylš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Berendoncks speelt de bal door. Pooli speelt de bal door. Giemzik rent richting de bal. Giemzik schiet op doel. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 2:4

87e minuut.
Koródy rent richting de bal. Özerdem onderschept slim de pass. Dabić is nu in balbezit. Dabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 43%, RFC Naginacze 57%.
FC SUSZ 91 - RFC Naginacze 3:4