Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGER TYCHY 71 4 liga
523 Tactiek korczu_wroc
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Wiggers geeft een lange en hoge pass. Piškot rent richting de bal. Gomes begaat een overtreding. Gomes krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zehetner passt de bal zonder na te denken. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya passt de bal zonder na te denken. Piškot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zehetner speelt de bal door. Zelaya rent richting de bal. Zelaya passt de bal in één keer door. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz probeert naar een medespeler te passen. Zehetner probeert naar een medespeler te passen. Piškot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gomes speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Djappa de bal onder controle te krijgen. Copain is nu in balbezit. Copain geeft de bal voor. Kulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Reyes met de inworp. Wieża geeft de bal voor. Piškot krijgt zijn hoofd ertegen. Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 1:0

30e minuut.
Bouchard onderschept slim de pass. Bouchard geeft de bal voor. Zelaya kopt de bal weg. Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kmetec geeft een lange en hoge pass. Copain kopt de bal weg. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi schiet op doel. bin Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 1:1

33e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Djappa rent richting de bal. Djappa probeert naar een medespeler te passen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wieża passt de bal zonder na te denken. Daar is Bernabéu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża is nu in balbezit. Wieża geeft de bal voor. Piškot kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zehetner is nu in balbezit. Zehetner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 2:1

42e minuut.
Bouchard geeft een hoge lob. Inworp. Reyes met een snelle inworp. Wieża geeft een lange en hoge pass. Piškot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 44%, 4 liga 56%.
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 2:1

50e minuut.
Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi passt de bal met de wreef. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec verovert de bal door een tackle van achteren. Piškot onderschept slim de pass. Piškot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Copain kopt de bal weg. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copain neemt de hoekschop. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bernabéu passt de bal in één keer door. Wieża geeft een hoge lob. Piškot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot schiet op doel. Mikita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 3:1

65e minuut.
Krępacz met een sublieme pass. Zelaya rent richting de bal. Zelaya geeft de bal voor. Daar is Piškot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piškot haalt uit met een fantastische trap. Mikita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard geeft de bal voor. Inworp. Reyes met de inworp. Wieża geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Djappa geeft de bal voor. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. bin Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 3:2

70e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elliott raakt geblesseerd tijdens het duel. Queimado komt het veld opgelopen. Tenu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega passt de bal in één keer door. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Queimado passt de bal zonder na te denken. Wieża met een sublieme pass. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel. bin Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 40%, 4 liga 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIGER TYCHY 71 - 4 liga 3:3