Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad tetrahydro
433M Tactiek nowa 3 narrow E
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Pożegowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kurşun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Źdźbło met een snelle inworp. Klem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Klem kopt de bal weg. Koşaralp heeft problemen om de bal te vangen. Behbudov is nu in balbezit. Behbudov schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Klem met een sublieme pass. Peleia rent richting de bal. Peleia passt de bal met de wreef. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - tetrahydro 0:1

14e minuut.
Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło passt de bal zonder na te denken. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej onderschept slim de pass. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. Rivero bokst de bal weg.

18e minuut.
Buitenspel voor Wodzirej. Goede buitenspelval van de verdediging. Kurşun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Radan kopt de bal weg. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodka Squad - tetrahydro 1:1

24e minuut.
Peleia is nu in balbezit. Pożegowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pożegowiak passt de bal in één keer door. Radan rent richting de bal. Radan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lippke probeert de bal met de borst te controleren. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło passt de bal met de wreef. Behbudov is nu in balbezit. Behbudov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Macía controleert de bal met de borst. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło passt de bal zonder na te denken. Behbudov heeft problemen om de bal te vangen. Behbudov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - tetrahydro 1:2

34e minuut.
Gralewski passt de bal met de wreef. Linkoaho speelt de bal door. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodka Squad - tetrahydro 2:2

37e minuut.
Klungelig pakt Pożegowiak de bal. Pożegowiak met een sublieme pass. Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło geeft een hoge lob. Behbudov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 57%, tetrahydro 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vodka Squad - tetrahydro 2:2

48e minuut.
Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Linkoaho probeert naar een medespeler te passen. Klem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem geeft de bal voor. Behbudov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - tetrahydro 2:3

52e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Echeto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeto krijgt een gele kaart. Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Govan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benitez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radan speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Franco ... Strafschop! Franco krijgt een gele kaart. Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Macía neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodka Squad - tetrahydro 3:3

55e minuut.
Gralewski onderschept slim de pass. Gralewski probeert naar een medespeler te passen. Radan met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Linkoaho passt de bal met de wreef. Józefowicz geeft de bal voor. Gralewski is nu in balbezit. Wodzirej onderschept slim de pass. Wodzirej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Furukawa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem verovert de bal door een tackle van achteren. Klem speelt de bal door. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Koşaralp met een sublieme pass. Klungelig pakt Lippke de bal. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa haalt uit met een fantastische trap. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - tetrahydro 3:4

82e minuut.
Wodzirej rent richting de bal. Gralewski onderschept slim de pass. Furukawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco onderschept slim de pass. Franco geeft de bal voor. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 62%, tetrahydro 38%.
Vodka Squad - tetrahydro 3:4