Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Borixon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 59396
Kapela Borixona Burdasz Team
BA! Tactiek LuisFigo
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 62.6
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Avdeyinko neemt vlug de vrije trap. Ljuljđuraj heeft problemen om de bal te vangen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Escala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop met een sublieme pass. Chachuła rent richting de bal. Chachuła schiet op doel. Escala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - Burdasz Team 0:1

26e minuut.
Tuiskula met een sublieme pass. Topalbećirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalbećirović speelt de bal door. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Stăvaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Topalbećirović geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski is nu in balbezit. Mingqi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mingqi krijgt een gele kaart. Żuczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Żuczkowski neemt zijn aanloop. Stăvaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kapela Borixona - Burdasz Team 1:1

32e minuut.
Tuiskula passt de bal zonder na te denken. Yiğiter onderschept slim de pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel. Stăvaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - Burdasz Team 2:1

35e minuut.
Chop rent richting de bal. Chop passt de bal zonder na te denken. Chachuła is nu in balbezit. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Escala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła geeft een hoge lob. Podda heeft problemen om de bal te vangen. Pievano geeft een lange en hoge pass. Sağlamsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Inworp. Myllypuro met de inworp. Danteng speelt de bal door. Topalbećirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalbećirović geeft de bal voor. Stăvaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Stăvaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - Burdasz Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapela Borixona 65%, Burdasz Team 35%.
Kapela Borixona - Burdasz Team 3:1

55e minuut.
Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljuljđuraj begaat een overtreding. Chop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Pievano rent richting de bal. Pievano passt de bal in één keer door. Chachuła rent richting de bal. Chachuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Avdeyinko speelt de bal door. Pievano rent richting de bal. Podda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podda krijgt een gele kaart. Pievano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pievano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chachuła krijgt zijn hoofd ertegen. Escala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - Burdasz Team 3:2

65e minuut.
Inworp. Hove komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pievano verovert de bal door een tackle van achteren. Pievano passt de bal met de wreef. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Szmatan de bal. Pievano is nu in balbezit. Pievano probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła schiet op doel. Escala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Yiğiter geeft een hoge lob. Sağlamsoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ljuljđuraj. Ljuljđuraj krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Myllypuro geeft een lange en hoge pass. Rüya is nu in balbezit. Sendoni rent richting de bal. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapela Borixona 66%, Burdasz Team 34%.
Kapela Borixona - Burdasz Team 3:2