Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: SVS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43583
SVS24.pl B.A.R.C.A.
3 Tactiek po wpierdal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Krusiński geeft een lange en hoge pass. Gabbiadini is nu in balbezit. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi schiet op doel. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - B.A.R.C.A. 1:0

23e minuut.
Goyens met een sublieme pass. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. Alegría is nu in balbezit. Alegría schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lombrea met een snelle inworp. Şəkərəliyev rent richting de bal. Romstedt onderschept slim de pass. Romstedt geeft de bal voor. Berényi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 51%, B.A.R.C.A. 49%.
SVS24.pl - B.A.R.C.A. 1:0

50e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Folchini rent richting de bal. Berényi onderschept slim de pass. Berényi schiet op doel. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lombrea is nu in balbezit. Lombrea met een sublieme pass. Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt geeft de bal voor. Krusiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friedrich komt het veld opgelopen. Paes komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikkur passt de bal zonder na te denken. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Asís probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pikkur met de inworp. Friedrich geeft de bal voor. Krusiński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vumisa komt het veld opgelopen. Zareckas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Friedrich met een sublieme pass. Meigas rent richting de bal. Pikkur onderschept slim de pass. Pikkur geeft een lange en hoge pass. Krusiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - B.A.R.C.A. 2:0

86e minuut.
Berényi geeft de bal voor. Meigas heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński rent richting de bal. Krusiński schiet op doel. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - B.A.R.C.A. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 41%, B.A.R.C.A. 59%.
SVS24.pl - B.A.R.C.A. 3:0