Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Internazionale Kapela Borixona
Blok mod1 Tactiek BA!
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
3 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
61.3 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


29e minuut.
Topalbećirović passt de bal zonder na te denken. Morles onderschept slim de pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Buzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - Kapela Borixona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 44%, Kapela Borixona 56%.
CF Internazionale - Kapela Borixona 0:1

60e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Laisk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staruchowicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topalbećirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuiskula is nu in balbezit. Tuiskula geeft de bal voor. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rüya is nu in balbezit. Peltoperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoperä passt de bal zonder na te denken. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Peltoperä passt de bal zonder na te denken. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica speelt de bal door. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puyol geeft een lange en hoge pass. Daar is Pouliakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 30%, Kapela Borixona 70%.
CF Internazionale - Kapela Borixona 0:1