Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seattle SuperSonics BVB Dortmund 009
5532vdef Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
68.8 gemiddelde waardering 57.6
incredible Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen very good


6e minuut.
Stach passt de bal met de wreef. Łodyga heeft problemen om de bal te vangen. Łodyga passt de bal met de wreef. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 1:0

8e minuut.
Trọng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik passt de bal in één keer door. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach schiet op doel. Wawrzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Stach geeft de bal voor. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Serrano is nu in balbezit. Stach onderschept slim de pass. Stach haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak bokst de bal weg.

21e minuut.
Ožegović met een sublieme pass. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano rent richting de bal. Lelewik onderschept slim de pass. Lelewik draait met de bal, schiet en ... Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyparło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stach maakt een snoekduik en kopt de bal. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Engwall met een sublieme pass. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik heeft problemen om de bal te vangen. Lelewik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buljubašić kan de bal niet met de borst controleren. Buljubašić speelt de bal door. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada geeft de bal voor. Infortunio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wyparło geeft de bal voor. Stach kopt de bal weg. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 2:0

34e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Muscă is nu in balbezit. Ožegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ožegović krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Wyparło passt de bal met de wreef. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach onderschept slim de pass. Stach schiet op doel. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 3:0

39e minuut.
Inuwa met een sublieme pass. Setrakyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ožegović. Ožegović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło passt de bal met de wreef. Engwall rent richting de bal. Stach onderschept slim de pass. Stach draait met de bal, schiet en ... Wawrzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łodyga neemt de hoekschop. Stach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 4:0

45e minuut.
Doeltrap. Szleter komt het veld opgelopen. Hein komt het veld opgelopen. Parkinson komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Wyparło geeft de bal voor. Stach rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łodyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 42%, BVB Dortmund 009 58%.
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 4:0

53e minuut.
Weber met een sublieme pass. Inuwa rent richting de bal. Phúc Nguyên rent richting de bal. Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Setrakyan rent richting de bal. Buljubašić verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Setrakyan zijn tegenspeler op de grond. Setrakyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Stach controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bac komt het veld opgelopen. Porwoł komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Trọng Dũng onderschept slim de pass. Trọng Dũng geeft een lange en hoge pass. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik draait met de bal, schiet en ... Wawrzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Phúc Nguyên passt de bal zonder na te denken. Porwoł is nu in balbezit. Inuwa begaat een overtreding. Inuwa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Parkinson heeft problemen om de bal te vangen. Muscă rent richting de bal. Bac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bac krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Trọng Dũng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Hein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 60%, BVB Dortmund 009 40%.
Seattle SuperSonics - BVB Dortmund 009 5:0