Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 Kapela Borixona
Wysoko obrona Tactiek BA!
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Nousiainen heeft problemen om de bal te vangen. Kabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Danteng probeert naar een medespeler te passen. Loczkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Podda de bal. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen schiet op doel. Escala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Langekær rent richting de bal. Langekær passt de bal in één keer door. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Kabil krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen geeft een hoge lob. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft een hoge lob. Kabil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen passt de bal in één keer door. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Kabil krijgt zijn hoofd ertegen. Escala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pouliakos met een sublieme pass. Laisk is nu in balbezit. Laisk geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski schiet op doel. Skibickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 41%, Kapela Borixona 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 0:0

48e minuut.
Langekær rent richting de bal. Langekær passt de bal met de wreef. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabil is nu in balbezit. Kabil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Tuiskula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski is nu in balbezit. Płosczuk begaat een overtreding. Żuczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laisk komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pouliakos geeft de bal voor. Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een hoge lob. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pouliakos geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski kopt de bal weg. Laisk is nu in balbezit. Laisk geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga passt de bal met de wreef. Kabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabil draait met de bal, schiet en ... Escala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 1:0

63e minuut.
Kabil maakt een snoekduik en kopt de bal. Nousiainen is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langekær zal de hoekschop nemen. Nousiainen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szmatan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rastegaev passt de bal zonder na te denken. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft de bal voor. Nousiainen krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Rüya de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 2:0

74e minuut.
Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Podda kopt de bal weg. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 3:0

84e minuut.
Rastegaev is nu in balbezit. Rastegaev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maradiaga de bal. Maradiaga geeft een hoge lob. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rastegaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Nousiainen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 4:0

87e minuut.
Inworp. Rastegaev met een snelle inworp. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rüya de bal. Escala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 35%, Kapela Borixona 65%.
GKS Tychy`71 - Kapela Borixona 5:0