Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 35000
CFF Sparta Rzeszów Domik Tuchola
532 Waski Srodek Tactiek 433 moja
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
58.4 gemiddelde waardering 64.9
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Jašić is nu in balbezit. Jašić geeft een hoge lob. Maestro kopt de bal weg. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Domik Tuchola 0:1

9e minuut.
Juzala met een sublieme pass. Jašić heeft problemen om de bal te vangen. Wyns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyns krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Toderaşca geeft een hoge lob. Inworp. Zlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Rousse springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chauvel is nu in balbezit. Chauvel geeft de bal voor. Jašić rent richting de bal. Jašić geeft een lange en hoge pass. Maestro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Treder rent richting de bal. Treder probeert de bal met de borst te controleren. Treder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFF Sparta Rzeszów - Domik Tuchola 1:1

35e minuut.
Turczyński probeert de bal met de borst te controleren. Molka speelt de bal door. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić geeft een hoge lob. Maestro krijgt zijn hoofd ertegen. Błażkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 60%, Domik Tuchola 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFF Sparta Rzeszów - Domik Tuchola 1:1

46e minuut.
Ichinohe speelt de bal door. Chauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauvel geeft een lange en hoge pass. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Błażkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Niedbała passt de bal zonder na te denken. Treder is nu in balbezit. Juzala begaat een overtreding. Juzala krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Domik Tuchola 1:2

71e minuut.
Contreras probeert de bal met de borst te controleren. Maestro is nu in balbezit. Giesso is nu in balbezit. Juzala is nu in balbezit. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Daar is Chauvel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Bertossio komt het veld opgelopen. Hólmsteinnsson komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga passt de bal met de wreef. Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 56%, Domik Tuchola 44%.
CFF Sparta Rzeszów - Domik Tuchola 1:2