Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25656
ONP Radom Legia_Warszawa
FullOFF2k24 Tactiek 2liga
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
68 gemiddelde waardering 64.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Røvik is nu in balbezit. Røvik geeft een hoge lob. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Szwedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Legia_Warszawa 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Dobrotă de bal. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru geeft een lange en hoge pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Zoupas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Barrancos speelt de bal door. Tynander rent richting de bal. Tynander geeft een hoge lob. Merlin is nu in balbezit. Merlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Barrancos geeft een hoge lob. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas is nu in balbezit. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONP Radom - Legia_Warszawa 1:1

30e minuut.
Zoupas met een sublieme pass. Dobrotă kopt de bal weg. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Legia_Warszawa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 44%, Legia_Warszawa 56%.
ONP Radom - Legia_Warszawa 1:2

49e minuut.
Zoupas trapt de bal weg van het doel. Magheru rent richting de bal. Magheru geeft een hoge lob. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Merlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kısakürek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barrancos zal de hoekschop nemen. Merlin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Vinopal passt de bal in één keer door. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos passt de bal in één keer door. Merlin rent richting de bal. Merlin draait met de bal, schiet en ... Zoupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Magheru speelt de bal door. Vinopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinopal speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Paal! Zoupas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu-Popescu passt de bal zonder na te denken. Barrancos rent richting de bal. Barrancos geeft een hoge lob. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Papaggelis probeert naar een medespeler te passen. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik geeft een lange en hoge pass. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kısakürek geeft een lange en hoge pass. Hevia Obras kopt de bal weg. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Szwedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jurný bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurný geeft de bal voor. Hevia Obras rent richting de bal. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Papaggelis onderschept slim de pass. Papaggelis probeert naar een medespeler te passen. Røvik heeft problemen om de bal te vangen. Røvik geeft een hoge lob. Dobrotă maakt een snoekduik en kopt de bal. Szwedo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Papaggelis probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă is nu in balbezit. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 50%, Legia_Warszawa 50%.
ONP Radom - Legia_Warszawa 1:2