Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn PopTeam
Juniorzy 1 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Galanomatis passt de bal met de wreef. Vidaković rent richting de bal. Goga verovert de bal door een tackle van achteren. Goga draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gagliardi rent richting de bal. Gagliardi met een sublieme pass. Sal met een sublieme pass. Mihali is nu in balbezit. Mihali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihali rent richting de bal. Mihali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sal speelt de bal door. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ağabalayev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ağabalayev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pełczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gagliardi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Latuperisa passt de bal in één keer door. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov passt de bal met de wreef. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Garcés speelt de bal door. Mladenov rent richting de bal. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Latuperisa geeft de bal voor. Wetzel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rantalainen de bal onder controle te krijgen. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa geeft een hoge lob. Sinibaldi bokst de bal weg.

27e minuut.
Garcés passt de bal zonder na te denken. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomon. Mladenov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mladenov kan niet meer verder spelen. Magureguy komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Magureguy met een snelle inworp. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft de bal voor. Valdéz rent richting de bal. Valdéz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pallares geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valdéz de bal onder controle te krijgen. Pełczyński rent richting de bal. Mihali is nu in balbezit. Mihali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 42%, PopTeam 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:0

47e minuut.
Magureguy passt de bal met de wreef. Galanomatis heeft problemen om de bal te vangen. Galanomatis geeft een lange en hoge pass. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Sinibaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Garcés geeft een lange en hoge pass. Van Mol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirsaar de bal. Mihali is nu in balbezit. Mihali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:1

58e minuut.
Galanomatis is nu in balbezit. Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Sal geeft de bal voor. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:2

67e minuut.
Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Mihali is nu in balbezit. Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés speelt de bal door. Klungelig pakt Magureguy de bal. Magureguy geeft een lange en hoge pass. Goga krijgt zijn hoofd ertegen. Sinibaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gagliardi is nu in balbezit. Gagliardi geeft een hoge lob. Rossi rent richting de bal. Mihali verovert de bal door een tackle van achteren. Mihali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:3

74e minuut.
Vrbić passt de bal in één keer door. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal passt de bal met de wreef. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński schiet op doel. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastoriza komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sal speelt de bal door. Gagliardi met een sublieme pass. Mihali rent richting de bal. Mihali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 50%, PopTeam 50%.
OKS Zatorze Olsztyn - PopTeam 0:4