Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn Gang z Plutona
Atak! Tactiek pro4 0.0 ac
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Klungelig pakt Magureguy de bal. Magureguy probeert naar een medespeler te passen. Pastoriza speelt de bal door. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Wetzel geeft de bal voor. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawryszewski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rossi geeft de bal voor. Gawryszewski kopt de bal weg. Hobai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nigro met een snelle inworp. Hue met een sublieme pass. Daar is Nigro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigro geeft een lange en hoge pass. Rosário bokst de bal weg. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:1

11e minuut.
Fahrenhorst komt het veld opgelopen. Eleftherakis komt het veld opgelopen. Fauli komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski geeft de bal voor. Fauli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:2

28e minuut.
Klungelig pakt Goga de bal. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa geeft een hoge lob. Valdéz krijgt zijn hoofd ertegen. Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 2:2

35e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigro begaat een overtreding. Goga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsaar met een snel genomen vrije trap. Latuperisa probeert naar een medespeler te passen. Kirsaar geeft de bal voor. Valdéz krijgt zijn hoofd ertegen. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski speelt de bal door. Magureguy speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 36%, Gang z Plutona 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 2:2

46e minuut.
Celmer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Przyłuski met een sublieme pass. Fehl heeft problemen om de bal te vangen. Fehl met een sublieme pass. Fauli rent richting de bal. Fauli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nigro is nu in balbezit. Kirsaar rent richting de bal. Nigro begaat een overtreding. Nigro krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galanomatis rent richting de bal. Galanomatis met een sublieme pass. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Przyłuski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garcés de bal onder controle te krijgen. Fahrenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenhorst geeft de bal voor. Fauli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carmelo geeft een lange en hoge pass. Fauli kopt de bal weg. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski schiet op doel. Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 2:3

67e minuut.
Fahrenhorst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wetzel geeft een hoge lob. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza geeft de bal voor. Valdéz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fahrenhorst met de inworp. Fehl is nu in balbezit. Inworp. Fehl met een snelle inworp. Fahrenhorst geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Goga passt de bal met de wreef. Daar is Latuperisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portello. Portello krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Fahrenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenhorst passt de bal in één keer door. Fehl is nu in balbezit. Fehl geeft een hoge lob. Fauli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 58%, Gang z Plutona 42%.
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 2:3