Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka Blue Cactus
Główna Tactiek moja 532
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61.3 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Minh geeft een hoge lob. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Fulga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Callewaert met een sublieme pass. Węgrzyn is nu in balbezit. Garracino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garracino krijgt een gele kaart. Węgrzyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Węgrzyn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Neubarth met de inworp. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Minh. Thanh Minh krijgt een gele kaart. Callewaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Praski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Praski probeert naar een medespeler te passen. Pieszek speelt de bal door. Arbnori is nu in balbezit. Arbnori geeft de bal voor. Claude maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gürgüner onderschept slim de pass. Thanh Minh rent richting de bal. Pieszek rent richting de bal. Pieszek geeft de bal voor. Popowicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 46%, Blue Cactus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 0:0

47e minuut.
Gürgüner onderschept slim de pass. Gürgüner geeft de bal voor. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Fulga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 0:1

61e minuut.
Neubarth speelt de bal door. Callewaert rent richting de bal. Callewaert passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Thanh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Minh geeft een hoge lob. Claude rent richting de bal. Claude haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 0:2

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Syvälä komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Neubarth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Węgrzyn passt de bal zonder na te denken. Callewaert rent richting de bal. Callewaert passt de bal in één keer door. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 1:2

83e minuut.
Pieczyński trapt de bal weg. Praski controleert de bal met de borst. Pieszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Arbnori de bal. Arbnori haalt uit met een fantastische trap. Fulga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arbnori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fulga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 50%, Blue Cactus 50%.
KS Żmigrodzianka - Blue Cactus 1:3