Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka Japanese Futbol
Główna Tactiek bezpieka
53% Balbezit 47%
5% Spel op eigen helft 95%
69 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 35.9
outstanding Schieten weak
solid Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Stylak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Laden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jaworowski passt de bal met de wreef. Syvälä heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 1:0

4e minuut.
Stylak passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä schiet op doel. Laden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 2:0

6e minuut.
Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylak verovert de bal door een tackle van achteren. Stylak passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden bokst de bal weg.

9e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Stylak verovert de bal door een tackle van achteren. Stylak passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 3:0

10e minuut.
Jaworowski controleert de bal met de borst. Techera rent richting de bal. Techera passt de bal in één keer door. Syvälä rent richting de bal. Syvälä draait met de bal, schiet en ... Laden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vázquez Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä verovert de bal door een tackle van achteren. Syvälä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Syvälä rent richting de bal. Syvälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 4:0

13e minuut.
Nušić is nu in balbezit. Nušić speelt de bal door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro schiet op doel. Laden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 5:0

14e minuut.
Vázquez Rueda rent richting de bal. Syvälä rent richting de bal. Stylak rent richting de bal. Daar is Stylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Laden bokst de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 6:0

16e minuut.
Syvälä is nu in balbezit. Montenegro rent richting de bal. Syvälä rent richting de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 7:0

17e minuut.
Vázquez Rueda rent richting de bal. Stylak onderschept slim de pass. Stylak passt de bal zonder na te denken. Syvälä rent richting de bal. Syvälä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 8:0

19e minuut.
Zabokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Tuczapski is nu in balbezit. Tuczapski passt de bal zonder na te denken. Syvälä rent richting de bal. Syvälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 9:0

20e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal in één keer door. Syvälä heeft problemen om de bal te vangen. Syvälä draait met de bal, schiet en ... Laden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 10:0

22e minuut.
Laden speelt de bal door. Techera kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. Laden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jaworowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Syvälä de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Laden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vázquez Rueda trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Jaworowski de bal. Jaworowski speelt de bal door. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki passt de bal in één keer door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 11:0

27e minuut.
Vázquez Rueda passt de bal in één keer door. Inworp. Stylak met een snelle inworp. Jaworowski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Paal!

28e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro speelt de bal door. Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 12:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworowski kan de bal niet met de borst controleren. Jaworowski speelt de bal door. Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stylak zal de hoekschop nemen. Montenegro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä schiet op doel. Laden bokst de bal weg.

32e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Laden speelt de bal door. Jaworowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 13:0

35e minuut.
Aramburú met een sublieme pass. Jaworowski speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 14:0

36e minuut.
Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 15:0

37e minuut.
Laden probeert naar een medespeler te passen. Nušić kopt de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 16:0

38e minuut.
Techera probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Rueda heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez Rueda passt de bal zonder na te denken. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Syvälä de bal. Syvälä probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nušić kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laden probeert naar een medespeler te passen. Jaworowski kopt de bal weg. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä draait met de bal, schiet en ... Laden bokst de bal weg. Stylak is nu in balbezit. Stylak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nušić kopt de bal weg. Daar is Syvälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syvälä passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 5%, Japanese Futbol 95%.
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 16:0

46e minuut.
Piętaszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworowski met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 17:0

47e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 18:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworowski met een sublieme pass. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 19:0

50e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Stylak onderschept slim de pass. Stylak met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Nušić de bal. Nušić passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Laden met een harde bal richting middenveld. Jaworowski kopt de bal weg. Syvälä rent richting de bal. Syvälä draait met de bal, schiet en ... Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

53e minuut.
Aramburú speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jaworowski de bal onder controle te krijgen. Jaworowski speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 20:0

54e minuut.
Trzmielewski geeft een hoge lob. Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski passt de bal in één keer door. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 21:0

56e minuut.
Klungelig pakt Laden de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stylak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stylak passt de bal zonder na te denken. Laden bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Laden met een harde bal richting middenveld. Nušić kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 22:0

59e minuut.
Syvälä probeert naar een medespeler te passen. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 23:0

61e minuut.
Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Syvälä met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro schiet op doel. Laden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 24:0

62e minuut.
Stylak kopt de bal weg. Syvälä is nu in balbezit. Syvälä passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Laden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 25:0

63e minuut.
Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jaworowski de bal. Jaworowski speelt de bal door. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 26:0

66e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal in één keer door. Jaworowski probeert de bal aan de voet te houden. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal! Laden probeert wanhopig de bal te grijpen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden bokst de bal weg. Daar is Syvälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 27:0

68e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Nušić verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 28:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak met een snelle inworp. Jaworowski probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 29:0

73e minuut.
Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 30:0

75e minuut.
Trzmielewski met een sublieme pass. Rygielski rent richting de bal. Stylak maakt een afschuwelijke overtreding. Stylak krijgt een gele kaart. Rygielski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft een hoge lob. Zabokrzycki speelt de bal door. Syvälä rent richting de bal. Syvälä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Nušić probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 31:0

81e minuut.
Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Laden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 32:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak met de inworp. Jaworowski probeert de bal met de borst te controleren. Jaworowski met een sublieme pass. Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 33:0

83e minuut.
Syvälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvälä probeert naar een medespeler te passen. Nušić rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 34:0

86e minuut.
Jaworowski kopt de bal weg. Stylak speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 35:0

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montenegro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Syvälä heeft problemen om de bal te vangen. Stylak rent richting de bal. Stylak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 36:0

89e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Laden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 37:0

90e minuut.
Vázquez Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak verovert de bal door een tackle van achteren. Stylak speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 38:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 5%, Japanese Futbol 95%.
KS Żmigrodzianka - Japanese Futbol 38:0