Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23432
Centrum Nowa-Huta Borussia Knurów 88
lol 5def Tactiek stabilizacja
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Šofranić met de inworp. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
King is nu in balbezit. King passt de bal in één keer door. Papakaliatis heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:1

17e minuut.
Benesperi met een harde bal richting middenveld. Ozimkowski kopt de bal weg. Demirci controleert de bal met de borst. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Le Roy heeft problemen om de bal te vangen. Le Roy passt de bal met de wreef. Vicioso speelt de bal door. King is nu in balbezit. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:2

39e minuut.
Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi rent richting de bal. Czunyi passt de bal in één keer door. Le Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Roy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Irrgang de bal. Irrgang speelt de bal door. Šofranić met een sublieme pass. Le Roy rent richting de bal. Le Roy geeft een lange en hoge pass. Benesperi bokst de bal weg. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:3

43e minuut.
Czunyi passt de bal zonder na te denken. Šofranić rent richting de bal. Šofranić geeft de bal voor. King springt en kopt de bal. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 67%, Borussia Knurów 88 33%.
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:4

46e minuut.
Czunyi passt de bal zonder na te denken. Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić probeert naar een medespeler te passen. Czunyi rent richting de bal. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Le Roy speelt de bal door. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso passt de bal met de wreef. Šofranić geeft de bal voor. Czunyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tosco is nu in balbezit. Le Roy onderschept slim de pass. Le Roy passt de bal in één keer door. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Benesperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Vicioso speelt de bal door. Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić geeft de bal voor. Klungelig pakt Airinei de bal. Czunyi is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jasionowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lunardi kopt de bal weg. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski geeft een hoge lob. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi schiet op doel. Benesperi bokst de bal weg.

82e minuut.
Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso speelt de bal door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:5

84e minuut.
Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić passt de bal in één keer door. Vicioso met een sublieme pass. Le Roy rent richting de bal. Le Roy geeft een lange en hoge pass. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:6

89e minuut.
Demirci verovert de bal door een tackle van achteren. Demirci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ozimkowski met een snelle inworp. Šaponja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 76%, Borussia Knurów 88 24%.
Centrum Nowa-Huta - Borussia Knurów 88 0:6