Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Azul Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 21600
Club Deportivo Azul Mielec NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
V liga Tactiek NOWE P O G O 11
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten excellent
solid Passen outstanding
very good Verdedigen brilliant


3e minuut.
Mokry rent richting de bal. Mokry passt de bal in één keer door. Aron is nu in balbezit. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch schiet op doel. Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Politi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Furga speelt de bal door. Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mielcarek. Spaczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aron komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Furga speelt de bal door. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko passt de bal met de wreef. Zhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krachel speelt de bal door. Koprivica kopt de bal weg. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

30e minuut.
Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Picaro onderschept slim de pass. Picaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:0

42e minuut.
Pipek geeft een lange en hoge pass. Goszczyński kopt de bal weg. Aron rent richting de bal. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 48%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 52%.
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:0

46e minuut.
Opałka passt de bal met de wreef. Politi rent richting de bal. Picaro onderschept slim de pass. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Olszyna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Picaro is nu in balbezit. Picaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 3:0

49e minuut.
Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro geeft een hoge lob. Politi probeert de bal aan de voet te houden. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 4:0

57e minuut.
Spaczyński onderschept slim de pass. Spaczyński passt de bal zonder na te denken. Furga probeert naar een medespeler te passen. Zhak is nu in balbezit. Zhak schiet op doel. Krachel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Koprivica passt de bal in één keer door. Mokry rent richting de bal. Pyłko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyłko krijgt een gele kaart. Mokry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koprivica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Picaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Politi passt de bal zonder na te denken. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aron de bal. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos begaat een overtreding. Araos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 46%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 54%.
Club Deportivo Azul Mielec - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 4:0