Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri Torpedo Dąbrowa Górnicza
2024 Tactiek xd
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Beldibi is nu in balbezit. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Almanza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Aranha probeert naar een medespeler te passen. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri passt de bal met de wreef. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mareczek geeft de bal voor. Inworp. Aranha met de inworp. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Olwert verovert de bal door een tackle van achteren. Olwert geeft een lange en hoge pass. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een hoge lob. Predić maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tys rent richting de bal. Tys passt de bal zonder na te denken. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ... Smiljanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

35e minuut.
García Carreras kopt de bal weg. Daar is Kułyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Smiljanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:0

44e minuut.
Biernat geeft een hoge lob. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Thompson draait met de bal, schiet en ... Smiljanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 55%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 45%.
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:0

46e minuut.
Beldibi verovert de bal door een tackle van achteren. Moratón begaat een overtreding. Beldibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Citteri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Predić is nu in balbezit. Predić draait met de bal, schiet en ... Harkály probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:1

48e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys geeft een hoge lob. Kułyk rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buitenspel voor Beldibi. Goede buitenspelval van de verdediging. Morka komt het veld opgelopen. Złocki komt het veld opgelopen. Kośmicki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Formica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechowicz met een sublieme pass. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel. Smiljanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:1

69e minuut.
Morka heeft problemen om de bal te vangen. Morka met een sublieme pass. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi schiet op doel. Harkály probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:2

70e minuut.
Inworp. Niedzielski komt het veld opgelopen. Boček komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Niedzielski speelt de bal door. Moratón is nu in balbezit. Kośmicki onderschept slim de pass. Kośmicki schiet op doel. Harkály werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:3

80e minuut.
Marut komt het veld opgelopen. Lechantre komt het veld opgelopen. Adamski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Złocki verovert de bal door een tackle van achteren. Złocki passt de bal met de wreef. Adamski is nu in balbezit. Adamski geeft een lange en hoge pass. Thompson maakt een snoekduik en kopt de bal. Smiljanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:3

89e minuut.
Aranha passt de bal zonder na te denken. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka passt de bal met de wreef. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. Harkály bokst de bal weg. Beldibi rent richting de bal. Beldibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 49%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 51%.
Roossoneri - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:4