Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TT Olsztyn K.S.RUCH.CHORZóW
NEW ERA Tactiek off
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Nuri geeft de bal voor. Warren kopt de bal weg. Daar is Pengfeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prataria is nu in balbezit. Prataria geeft een hoge lob. Əlicanov bokst de bal weg. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

9e minuut.
Nuri geeft een lange en hoge pass. Puzio heeft problemen om de bal te vangen. MacGlashan rent richting de bal. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Machida kan de bal niet met de borst controleren. Bowei maakt een afschuwelijke overtreding. Machida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Klimeš de bal. Raipani rent richting de bal. Raipani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Machida rent richting de bal. Machida speelt de bal door. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lozano Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Marcos probeert naar een medespeler te passen. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński geeft een lange en hoge pass. Raipani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pengfeng met een sublieme pass. Machida is nu in balbezit. Machida passt de bal met de wreef. Raipani is nu in balbezit. Raipani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pengfeng heeft problemen om de bal te vangen. Pengfeng probeert naar een medespeler te passen. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 54%, K.S.RUCH.CHORZóW 46%.
TT Olsztyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

51e minuut.
Inworp. Turmiński met de inworp. Pengfeng met een sublieme pass. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida geeft de bal voor. Racano bokst de bal weg.

56e minuut.
Lozano Marcos speelt de bal door. Machida rent richting de bal. Machida met een sublieme pass. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani schiet op doel. Racano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Čavak met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri passt de bal in één keer door. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Əlicanov trapt de bal weg. Pengfeng kopt de bal weg. Turmiński rent richting de bal. Turmiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunga komt het veld opgelopen. Kobeszko komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Balát is nu in balbezit. Balát passt de bal met de wreef. Jońca rent richting de bal. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kubicki geeft de bal voor. Puzio rent richting de bal. Abela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abela krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Turmiński kan de bal niet met de borst controleren. Čavak rent richting de bal. Čavak geeft de bal voor. Morgado geeft een lange en hoge pass. Puzio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - K.S.RUCH.CHORZóW 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 50%, K.S.RUCH.CHORZóW 50%.
TT Olsztyn - K.S.RUCH.CHORZóW 2:0