Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec. TT Olsztyn
kynio Tactiek NEW ERA
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Prataria geeft een lange en hoge pass. Puzio kopt de bal weg. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 0:1

16e minuut.
Coelho passt de bal zonder na te denken. Obregon bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon passt de bal in één keer door. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Racano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 1:1

25e minuut.
Coelho passt de bal in één keer door. Iżmanowski is nu in balbezit. Iżmanowski passt de bal zonder na te denken. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. Racano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fita met een sublieme pass. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavak verovert de bal door een tackle van achteren. Iraola onderschept slim de pass. Iraola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:1

44e minuut.
Coelho onderschept slim de pass. Prataria rent richting de bal. Coelho is nu in balbezit. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fita rent richting de bal. Kubicki begaat een overtreding. Fita raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamus komt het veld opgelopen. Gomułka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 48%, TT Olsztyn 52%.
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:1

52e minuut.
Inworp. Neemrand komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fita speelt de bal door. Klungelig pakt Gomułka de bal. Gomułka met een sublieme pass. Klungelig pakt Asprilla de bal. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Nuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgado is nu in balbezit. Morgado geeft de bal voor. Marson maakt een snoekduik en kopt de bal. Oraloğlu bokst de bal weg. Puzio is nu in balbezit. Puzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:2

60e minuut.
Morgado rent richting de bal. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Biały geeft de bal voor. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. Racano bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowei komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Toro kopt de bal weg. Iżmanowski probeert de bal aan de voet te houden. Bowei rent richting de bal. Bowei geeft de bal voor. Marson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:3

70e minuut.
Puzio is nu in balbezit. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria geeft een lange en hoge pass. Puzio krijgt zijn hoofd ertegen. Oraloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Prataria rent richting de bal. Prataria probeert naar een medespeler te passen. Puzio rent richting de bal. Puzio draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:4

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demartino komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Obregon passt de bal in één keer door. Iżmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iżmanowski passt de bal zonder na te denken. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 57%, TT Olsztyn 43%.
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:4