Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza GODŁO RP
xd Tactiek Pożyczona P
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 63.3
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Nəcəfoğlu passt de bal zonder na te denken. Hajduczek rent richting de bal. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Smiljanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nəcəfoğlu speelt de bal door. Hajduczek is nu in balbezit. Olwert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olwert krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Buğday geeft de bal voor. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajduczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Citteri probeert naar een medespeler te passen. Toboła geeft een lange en hoge pass. Predić rent richting de bal. Predić schiet op doel. Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - GODŁO RP 1:0

40e minuut.
Citteri geeft een hoge lob. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić is nu in balbezit. Predić draait met de bal, schiet en ... Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - GODŁO RP 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 50%, GODŁO RP 50%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - GODŁO RP 2:0

62e minuut.
Doeltrap. Salemi komt het veld opgelopen. Morka komt het veld opgelopen. Kośmicki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kośmicki stond buitenspel. Dwulicy komt het veld opgelopen. Eminović komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Niedzielski komt het veld opgelopen. Boček komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Witos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dwulicy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dwulicy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eminović neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Beldibi is nu in balbezit. Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Beldibi met een sublieme pass. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Morka speelt de bal door. Klungelig pakt Niedzielski de bal. Niedzielski passt de bal in één keer door. Boček is nu in balbezit. Boček geeft een lange en hoge pass. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - GODŁO RP 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 45%, GODŁO RP 55%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - GODŁO RP 3:0