Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
off Tactiek NOWE P O G O 11
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


23e minuut.
MacGlashan onderschept slim de pass. MacGlashan passt de bal zonder na te denken. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng geeft de bal voor. Dunga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lozano Marcos is nu in balbezit. Spaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Spaczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glaría de bal. Glaría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Furga passt de bal in één keer door. Glaría is nu in balbezit. MacGlashan rent richting de bal. Glaría onderschept slim de pass. Glaría draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glaría is nu in balbezit. MacGlashan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacGlashan krijgt een gele kaart. Glaría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Əlicanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spaczyński zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wolke de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Opałka neemt de hoekschop. Furga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opałka met een snelle inworp. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Glaría maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wolke verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Opałka is nu in balbezit. Opałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Opałka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochowski geeft een hoge lob. MacGlashan kopt de bal weg. Spaczyński is nu in balbezit. Spaczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 48%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.RUCH.CHORZóW - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:0

50e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhak verovert de bal door een tackle van achteren. Zhak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

55e minuut.
Glaría rent richting de bal. MacGlashan onderschept slim de pass. MacGlashan geeft een lange en hoge pass. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani schiet op doel. Olszyna bokst de bal weg.

56e minuut.
Marini geeft de bal voor. Zhak kopt de bal weg. MacGlashan is nu in balbezit. Glaría verovert de bal door een tackle van achteren. Glaría schiet op doel. Əlicanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Warren speelt de bal door. Machida is nu in balbezit. Klungelig pakt Machida de bal. Machida geeft een hoge lob. Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Khallali komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Raipani de bal. Raipani passt de bal in één keer door. Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng geeft de bal voor. Dunga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klemczyk komt het veld opgelopen. Pengfeng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turmiński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 52%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 48%.
K.S.RUCH.CHORZóW - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1