Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TT Olsztyn Borussia Knurów 88
NEW ERA Tactiek stabilizacja
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria geeft een hoge lob. Puzio kopt de bal weg. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Šofranić speelt de bal door. Klimeš onderschept slim de pass. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Racano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 0:1

9e minuut.
Šofranić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neemrand de bal. Šofranić is nu in balbezit. Šofranić geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso geeft een lange en hoge pass. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ... Racano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 0:2

15e minuut.
Birse geeft een lange en hoge pass. King is nu in balbezit. King passt de bal met de wreef. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Le Roy is nu in balbezit. Le Roy geeft een lange en hoge pass. Čavak heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ptáčník geeft de bal voor. Inworp. Prataria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuri geeft de bal voor. Marson springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 1:2

37e minuut.
Bowei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irrgang. Bowei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marson komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio draait met de bal, schiet en ... Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 2:2

40e minuut.
Balát kopt de bal weg. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria passt de bal met de wreef. Puzio heeft problemen om de bal te vangen. Puzio draait met de bal, schiet en ... Sysiak bokst de bal weg.

42e minuut.
Racano speelt de bal door. Marson kopt de bal weg. Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić geeft een lange en hoge pass. King springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 47%, Borussia Knurów 88 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 2:2

56e minuut.
Inworp. Żywicki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasionowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgado komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Demirci onderschept slim de pass. Inworp. Prataria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuri geeft de bal voor. Marson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Prataria kopt de bal weg. Puzio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirci. Puzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marson komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Le Roy passt de bal in één keer door. Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal in één keer door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demartino komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado speelt de bal door. Ptáčník bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio onderschept slim de pass. Puzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marson geeft een lange en hoge pass. Le Roy controleert de bal met de borst. Demartino rent richting de bal. Puzio rent richting de bal. Puzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sysiak trapt de bal weg. Vicioso kopt de bal weg. Czunyi heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 42%, Borussia Knurów 88 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 2:2