Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Roossoneri Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 59028
Roossoneri Stal Mielec.
2024 Tactiek kynio
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
62.5 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Galata geeft de bal voor. Coelho kopt de bal weg. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola draait met de bal, schiet en ... Harkály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Iżmanowski passt de bal in één keer door. Fita is nu in balbezit. Fita probeert naar een medespeler te passen. Tržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržić draait met de bal, schiet en ... Harkály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Iżmanowski onderschept slim de pass. Iżmanowski passt de bal in één keer door. Fita speelt de bal door. Tržić is nu in balbezit. Tržić haalt uit met een fantastische trap. Harkály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Biernat geeft de bal voor. Thompson kopt de bal weg. Toro rent richting de bal. Złocki onderschept slim de pass. Złocki draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Iżmanowski controleert de bal met de borst. Biernat is nu in balbezit. Iżmanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iżmanowski krijgt een gele kaart. Biernat raakt geblesseerd tijdens het duel. Tys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thompson springt en kopt de bal. Oraloğlu bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Szef de bal. Tys geeft een hoge lob. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Stal Mielec. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 45%, Stal Mielec. 55%.
Roossoneri - Stal Mielec. 1:0

50e minuut.
Galata neemt vlug de vrije trap. Thompson kopt de bal weg. Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Złocki is nu in balbezit. Złocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Stal Mielec. 2:0

53e minuut.
Toro passt de bal in één keer door. Daar is Obregon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechowicz onderschept slim de pass. Piechowicz geeft de bal voor. Thompson springt en kopt de bal. Oraloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Thompson de bal onder controle te krijgen. Iżmanowski rent richting de bal. Almanza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almanza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iżmanowski kopt de bal weg. Daar is Almanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tržić rent richting de bal. Tržić haalt uit met een fantastische trap. Harkály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Carreras komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Iżmanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Moratón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraola is nu in balbezit. Iraola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Stal Mielec. 2:1

78e minuut.
Iżmanowski passt de bal met de wreef. Fita met een sublieme pass. Obregon speelt de bal door. Tržić rent richting de bal. Tržić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Toro onderschept slim de pass. Toro geeft een hoge lob. Tržić is nu in balbezit. Tržić draait met de bal, schiet en ... Harkály probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - Stal Mielec. 2:2

81e minuut.
Adamski komt het veld opgelopen. Lechantre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 51%, Stal Mielec. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roossoneri - Stal Mielec. 2:2