Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24194
GODŁO RP K.S.RUCH.CHORZóW
Popular2 Tactiek off
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


15e minuut.
Machida met een snelle inworp. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Lozano Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Marcos geeft de bal voor. Dunga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eminović kopt de bal weg. Jožin is nu in balbezit. Jońca begaat een overtreding. Jońca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nəcəfoğlu rent richting de bal. Nəcəfoğlu geeft een hoge lob. Jožin is nu in balbezit. Jožin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

19e minuut.
Machida met de inworp. Lozano Marcos probeert naar een medespeler te passen. Dunga rent richting de bal. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

22e minuut.
Witos geeft een hoge lob. Wolke rent richting de bal. Jońca is nu in balbezit. Jožin verovert de bal door een tackle van achteren. Jožin haalt uit met een fantastische trap. Əlicanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dunga kopt de bal weg. Turgayer rent richting de bal. Lozano Marcos onderschept slim de pass. Élő rent richting de bal. Élő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Witos geeft de bal voor. Əlicanov met een sublieme pass. Lozano Marcos kopt de bal weg. Élő probeert de bal met de borst te controleren. Élő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Witos speelt de bal door. Eminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eminović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eminović kan niet meer verder spelen. Dwulicy komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida passt de bal zonder na te denken. Lozano Marcos rent richting de bal. Lozano Marcos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 48%, K.S.RUCH.CHORZóW 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

46e minuut.
Lozano Marcos rent richting de bal. Lozano Marcos geeft een lange en hoge pass. Engel kopt de bal weg. Élő bereikt de bal nog maar net als eerste. Élő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu geeft de bal voor. Dwulicy kopt de bal weg. Daar is Abela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jožin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nəcəfoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turgayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer geeft de bal voor. Jožin maakt een snoekduik en kopt de bal. Əlicanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Jožin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jońca. Jońca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jožin raakt geblesseerd tijdens het duel. Turgayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jožin is nu in balbezit. Jožin schiet op doel. Əlicanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1

87e minuut.
Nəcəfoğlu speelt de bal door. Abela rent richting de bal. Jožin onderschept slim de pass. Jožin schiet op doel. Əlicanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Businger geeft een lange en hoge pass. Jožin kopt de bal weg. Klungelig pakt Dwulicy de bal. Dwulicy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 56%, K.S.RUCH.CHORZóW 44%.
GODŁO RP - K.S.RUCH.CHORZóW 3:1