Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Huricane Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24108
Huricane FC LG UNITED
xyz Tactiek ls01
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 36.1
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Huys geeft de bal voor. Klungelig pakt Gillespie de bal. Iturbe rent richting de bal. Gillespie rent richting de bal. Gillespie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie passt de bal met de wreef. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mavioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huys rent richting de bal. Huys geeft een lange en hoge pass. Gillespie maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihai heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 1:0

15e minuut.
Huys geeft een lange en hoge pass. Péssimo kopt de bal weg. Bobeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Vieira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys geeft een hoge lob. Péssimo springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Przerada is nu in balbezit. Mavioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Péssimo rent richting de bal. Péssimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu passt de bal in één keer door. Péssimo is nu in balbezit. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nadide controleert de bal met de borst. Nadide speelt de bal door. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft de bal voor. Péssimo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Galera Rodríguez kopt de bal weg. Péssimo rent richting de bal. Camero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Camero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Camero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Péssimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Huys met een snel genomen vrije trap. Péssimo krijgt zijn hoofd ertegen. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Péssimo onderschept slim de pass. Péssimo geeft een hoge lob. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 2:0

45e minuut.
Huys rent richting de bal. Huys passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iturbe de bal. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 30%, FC LG UNITED 70%.
Huricane - FC LG UNITED 2:0

47e minuut.
Nadide rent richting de bal. Nadide passt de bal in één keer door. Mihai rent richting de bal. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gillespie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabner. Gillespie raakt geblesseerd tijdens het duel. Huys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gillespie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. Gillespie kopt de bal weg. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie schiet op doel. Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 3:0

53e minuut.
Iturbe geeft een lange en hoge pass. Daar is Dabner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie draait met de bal, schiet en ... Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 4:0

54e minuut.
Péssimo rent richting de bal. Péssimo speelt de bal door. Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu geeft een hoge lob. Iturbe springt en kopt de bal. Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Ayude de bal. Mavioğlu onderschept slim de pass. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. Polaczek bokst de bal weg.

57e minuut.
Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo passt de bal in één keer door. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe draait met de bal, schiet en ... Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Huys rent richting de bal. Huys geeft een hoge lob. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 5:0

65e minuut.
Iturbe rent richting de bal. Péssimo rent richting de bal. Iturbe is nu in balbezit. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Polaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Huys geeft de bal voor. Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu geeft een hoge lob. Iturbe maakt een snoekduik en kopt de bal. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 6:0

78e minuut.
Mavioğlu geeft een hoge lob. Bobeş is nu in balbezit. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galera Rodríguez is nu in balbezit. Vieira maakt een afschuwelijke overtreding. Vieira krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vieira geeft een hoge lob. Mavioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Péssimo de bal. Péssimo schiet op doel. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - FC LG UNITED 7:0

87e minuut.
Polaczek probeert naar een medespeler te passen. Huys kopt de bal weg. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Mavioğlu met een sublieme pass. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een lange en hoge pass. Péssimo krijgt zijn hoofd ertegen. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Huys speelt de bal door. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe passt de bal in één keer door. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 22%, FC LG UNITED 78%.
Huricane - FC LG UNITED 7:0