Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Skałka
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14418
UKS Sokół Rykoszyn Százhalombattai Arany Ászok
prawidłowa Tactiek N3d5xFnu0
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 57
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Najjar is nu in balbezit. Albernas onderschept slim de pass. Šarenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarenac geeft een hoge lob. van Ham krijgt zijn hoofd ertegen. Obara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Obara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

10e minuut.
Albernas verovert de bal door een tackle van achteren. Albernas geeft de bal voor. van Ham rent richting de bal. van Ham draait met de bal, schiet en ... Obara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 0:2

14e minuut.
Gürel rent richting de bal. Gürel geeft een lange en hoge pass. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. Skylakos probeert de bal aan de voet te houden. Tabares is nu in balbezit. Tabares passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 1:2

25e minuut.
Rodríguez Lanza geeft een hoge lob. Albernas is nu in balbezit. Najjar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Najjar krijgt een gele kaart. Albernas raakt geblesseerd tijdens het duel. Polverini met een snel genomen vrije trap. van Ham krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Polverini speelt de bal door. Albernas is nu in balbezit. Albernas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 49%, Százhalombattai Arany Ászok 51%.
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 1:2

46e minuut.
Lemerre komt het veld opgelopen. Magro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Anne onderschept slim de pass. Anne passt de bal in één keer door. Šarenac probeert naar een medespeler te passen. Albernas is nu in balbezit. Albernas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Obara geeft de bal voor. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Šarenac rent richting de bal. Marán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šarenac. Šarenac krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Marán rent richting de bal. Marán geeft een hoge lob. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 2:2

75e minuut.
Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie verovert de bal door een tackle van achteren. Belie geeft de bal voor. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Déri komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Belie verovert de bal door een tackle van achteren. Anne kan de bal niet met de borst controleren. Belie rent richting de bal. Anne verovert de bal door een tackle van achteren. Anne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 46%, Százhalombattai Arany Ászok 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Sokół Rykoszyn - Százhalombattai Arany Ászok 2:2