Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33707
Ac Miały Iskra Tarnow
zobaczymy Tactiek cosik3
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 67
very good Schieten very good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pomianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czusz met een sublieme pass. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch geeft een hoge lob. Profiş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roch geeft de bal voor. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Karađole bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski passt de bal met de wreef. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Székely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Huenchuleo rent richting de bal. Profiş onderschept slim de pass. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Székely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Iskra Tarnow 0:1

38e minuut.
Inworp. Sárkány met de inworp. Bianga geeft een hoge lob. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Vuisić bokst de bal weg.

44e minuut.
Huenchuleo onderschept slim de pass. Huenchuleo speelt de bal door. Klungelig pakt Sárkány de bal. Sárkány geeft de bal voor. Aylwin krijgt zijn hoofd ertegen. Vuisić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 57%, Iskra Tarnow 43%.
Ac Miały - Iskra Tarnow 0:1

66e minuut.
Puyol passt de bal in één keer door. Bianga is nu in balbezit. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Sárkány is nu in balbezit. Sárkány haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Sárkány bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány geeft de bal voor. Aylwin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Miały - Iskra Tarnow 1:1

90e minuut.
Pomianowski passt de bal zonder na te denken. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch passt de bal met de wreef. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 49%, Iskra Tarnow 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - Iskra Tarnow 1:1