Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: wojownicy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 17580
wojownicy Zemborzyn Galacticos
sss Tactiek Moja 2 off
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 51.9
wonderbaarlijk Schieten goed
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Taşlı passt de bal met de wreef. Kelich rent richting de bal. Kelich passt de bal met de wreef. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kelich rent richting de bal. Brhel begaat een overtreding. Kelich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kelich met een snel genomen vrije trap. Allahyarlı krijgt zijn hoofd ertegen. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Brhel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balahnin de bal. Balahnin geeft de bal voor. Taşlı rent richting de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kelich is nu in balbezit. Kelich geeft een lange en hoge pass. Taşlı kopt de bal weg. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Balahnin is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulas zal de hoekschop nemen. Rembisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sobieski speelt de bal door. Kelich rent richting de bal. Kelich geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı controleert de bal met de borst. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ruzak kopt de bal weg. Kulas rent richting de bal. Nawrocik is nu in balbezit. Taşlı verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 1:0

36e minuut.
Radu is nu in balbezit. Radu passt de bal zonder na te denken. Kelich is nu in balbezit. Kelich geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiec is nu in balbezit. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı schiet op doel. Denis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 2:0

45e minuut.
Nawrocik rent richting de bal. Goeyens onderschept slim de pass. Goeyens passt de bal met de wreef. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wojownicy 34%, Zemborzyn Galacticos 66%.
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 2:0

49e minuut.
Rembisz rent richting de bal. Radu onderschept slim de pass. Radu geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelich geeft een lange en hoge pass. Brhel probeert de bal aan de voet te houden. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kelich speelt de bal door. Klungelig pakt Taşlı de bal. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Denis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 3:0

66e minuut.
Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı probeert naar een medespeler te passen. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 4:0

69e minuut.
Inworp. Kelich met de inworp. Goeyens probeert naar een medespeler te passen. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Goeyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goeyens passt de bal in één keer door. Durango rent richting de bal. Durango geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wojownicy 34%, Zemborzyn Galacticos 66%.
wojownicy - Zemborzyn Galacticos 4:0