Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice KS Szociaki
4231_IVatt Tactiek 442 zs
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 69
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Luchian speelt de bal door. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén passt de bal in één keer door. Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cerén speelt de bal door. Nasri rent richting de bal. Filipoiu is nu in balbezit. Nasri onderschept slim de pass. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nasri draait met de bal, schiet en ... Filipoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan geeft een hoge lob. Luchian springt en kopt de bal. Canlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Salmón passt de bal met de wreef. Brogno is nu in balbezit. Brogno passt de bal met de wreef. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. Fogarty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brogno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tănăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsescu met een sublieme pass. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 0:1

28e minuut.
Lippi met een sublieme pass. Klungelig pakt Salmón de bal. Salmón speelt de bal door. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdecia komt het veld opgelopen. Hrůza met een snelle inworp. Gorgan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 42%, KS Szociaki 58%.
KS Królikowice - KS Szociaki 0:1

50e minuut.
Gorgan met een snelle inworp. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza passt de bal in één keer door. Luchian rent richting de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Verdecia kopt de bal weg. Cerén rent richting de bal. Cerén geeft een hoge lob. Verdecia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Królikowice - KS Szociaki 1:1

57e minuut.
Daar is Verdecia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdecia passt de bal in één keer door. Cerén is nu in balbezit. Cerén geeft de bal voor. Luchian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 2:1

63e minuut.
Maziarczyk passt de bal met de wreef. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza passt de bal zonder na te denken. Luchian rent richting de bal. Luchian draait met de bal, schiet en ... Canlı bokst de bal weg. Verdecia is nu in balbezit. Verdecia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 3:1

65e minuut.
Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan geeft de bal voor. Verdecia rent richting de bal. Verdecia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki passt de bal met de wreef. Ermişoğlu rent richting de bal. Glavić onderschept slim de pass. Glavić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verdecia rent richting de bal. Verdecia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 4:1

74e minuut.
Budnicki met een sublieme pass. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu schiet op doel. Fogarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 4:2

75e minuut.
Salmón passt de bal in één keer door. Brogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogno met een sublieme pass. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Salmón is nu in balbezit. Bejat is nu in balbezit. Salmón verovert de bal door een tackle van achteren. Salmón passt de bal zonder na te denken. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brogno onderschept slim de pass. Brogno passt de bal zonder na te denken. Bejat onderschept slim de pass. Salmón is nu in balbezit. Salmón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ermişoğlu kopt de bal weg. Maladenis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KS Szociaki 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 51%, KS Szociaki 49%.
KS Królikowice - KS Szociaki 4:3