Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: Asiory Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34060
Asiory AZ Chorzów
td1c Tactiek 5-3-2P ATAK*
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
62.4 gemiddelde waardering 61.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Katkūnas met een sublieme pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Aalai springt en kopt de bal. Boiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Czyrak geeft een lange en hoge pass. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalský begaat een overtreding. Kavalský krijgt een gele kaart. Cedermas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogierman met een snel genomen vrije trap. Aalai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lulek met een snelle inworp. do Nascimento met een sublieme pass. Pic is nu in balbezit. Pic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Başkafa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chałabada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atanasiu komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ogierman passt de bal zonder na te denken. Maccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccio passt de bal in één keer door. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Katkūnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogierman speelt de bal door. Boiński rent richting de bal. Aalai verovert de bal door een tackle van achteren. Aalai schiet op doel. Jarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Başkafa geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Cedermas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ogierman passt de bal zonder na te denken. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal in één keer door. Aalai is nu in balbezit. Aalai schiet op doel. Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 62%, AZ Chorzów 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asiory - AZ Chorzów 0:0

50e minuut.
Guthmann is nu in balbezit. Guthmann passt de bal met de wreef. do Nascimento met een sublieme pass. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Maccio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leclercq de bal. Aalai rent richting de bal. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guthmann heeft problemen om de bal te vangen. Guthmann met een sublieme pass. Lulek met een sublieme pass. Pic is nu in balbezit. Pic schiet op doel. Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołembiowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lulek speelt de bal door. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic draait met de bal, schiet en ... Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Katkūnas is nu in balbezit. Katkūnas geeft de bal voor. Boiński is nu in balbezit. Boiński geeft een hoge lob. Korda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pic is nu in balbezit. Pic geeft een hoge lob. Casserly rent richting de bal. Korda onderschept slim de pass. Korda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - AZ Chorzów 1:0

67e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Urke de bal. Aalai rent richting de bal. Aalai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Boiński is nu in balbezit. Kavalský geeft een lange en hoge pass. Pic is nu in balbezit. Pic schiet op doel. Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Casserly is nu in balbezit. Korda onderschept slim de pass. Korda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - AZ Chorzów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 45%, AZ Chorzów 55%.
Asiory - AZ Chorzów 2:0