Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zatory MKS 2009
532-Test Tactiek atak
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Muratlı met de inworp. Klungelig pakt McKeever de bal. McKeever speelt de bal door. Brătescu rent richting de bal. Brătescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - MKS 2009 0:1

14e minuut.
Wlazłowicz met een sublieme pass. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes geeft de bal voor. Daar is Becks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becks draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tabata heeft problemen om de bal te vangen. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wlazłowicz. Muratlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McKeever wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ur met een harde bal richting middenveld. McKeever speelt de bal door. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 61%, MKS 2009 39%.
LKS Zatory - MKS 2009 0:1

46e minuut.
Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz geeft een hoge lob. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Ur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Rzepka passt de bal in één keer door. McKeever is nu in balbezit. McKeever geeft een lange en hoge pass. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rzepka probeert de bal met de borst te controleren. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brătescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McKeever komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szymczak met een snelle inworp. Crăciun speelt de bal door. Wlazłowicz speelt de bal door. Menezes geeft een hoge lob. Becks krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Vandenhout komt het veld opgelopen. Kwiatek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Rzepka passt de bal in één keer door. McKeever probeert naar een medespeler te passen. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı schiet op doel. Ur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 56%, MKS 2009 44%.
LKS Zatory - MKS 2009 0:1