Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Suche Stawy
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37186
Hutnik 1950 Kraków Devils Korea
heja banana:) Tactiek DevilsDMM
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Karatepe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaspersen de bal. Starowicz rent richting de bal. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 0:1

6e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Campinas onderschept slim de pass. Campinas passt de bal zonder na te denken. Felix is nu in balbezit. Felix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Campinas rent richting de bal. Campinas passt de bal met de wreef. Felix is nu in balbezit. Felix draait met de bal, schiet en ... Dmochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 0:2

13e minuut.
Daar is Baños Cardín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starowicz rent richting de bal. Baños Cardín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Starowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Starowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Dmochowski bokst de bal weg.

16e minuut.
Haraburda geeft de bal voor. Starowicz rent richting de bal. Brylski begaat een overtreding. Brylski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski probeert naar een medespeler te passen. Bowyer rent richting de bal. Bowyer geeft de bal voor. Cornali heeft problemen om de bal te vangen. Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Haraburda geeft een lange en hoge pass. Campinas kopt de bal weg. Felix rent richting de bal. Campinas is nu in balbezit. Campinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Piankowski de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Baños Cardín geeft een hoge lob. Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Bowyer rent richting de bal. Bowyer passt de bal met de wreef. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Dujković bokst de bal weg.

34e minuut.
Cyba is nu in balbezit. Cyba passt de bal zonder na te denken. Piankowski controleert de bal met de borst. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cyba probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 48%, Devils Korea 52%.
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:2

51e minuut.
Karatepe passt de bal met de wreef. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een hoge lob. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lasek rent richting de bal. Kutryb geeft een lange en hoge pass. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz haalt uit met een fantastische trap. Dmochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:3

61e minuut.
Bowyer kopt de bal weg. Cyba probeert naar een medespeler te passen. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali geeft een hoge lob. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Campinas is nu in balbezit. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas verovert de bal door een tackle van achteren. Campinas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:4

71e minuut.
Bridji verovert de bal door een tackle van achteren. Bridji geeft een lange en hoge pass. Lasek kopt de bal weg. Bowyer geeft een lange en hoge pass. Cornali springt en kopt de bal. Dujković bokst de bal weg.

74e minuut.
Kutryb onderschept slim de pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek onderschept slim de pass. Lasek schiet op doel. Dujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Dujković bokst de bal weg.

74e minuut.
Kutryb geeft de bal voor. Inworp. Cyba met de inworp. Bowyer geeft een hoge lob. Cornali krijgt zijn hoofd ertegen. Dujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Felix speelt de bal door. Haraburda is nu in balbezit. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Starowicz rent richting de bal. Starowicz draait met de bal, schiet en ... Dmochowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Cyba speelt de bal door. Klungelig pakt Bowyer de bal. Bowyer passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. Dujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 46%, Devils Korea 54%.
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:4