Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Lambeau Field
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27504
GB Packers HRM Barca
ekstraNapad Tactiek nowap.
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten good
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Fiček passt de bal zonder na te denken. Wideradzki onderschept slim de pass. Nejman rent richting de bal. Nejman geeft de bal voor. Topka krijgt zijn hoofd ertegen. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rasche is nu in balbezit. Rasche schiet op doel. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 1:0

13e minuut.
Fiček geeft een hoge lob. Wideradzki heeft problemen om de bal te vangen. Rasche rent richting de bal. Rasche schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 2:0

19e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Raat kopt de bal weg. Rasche rent richting de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 3:0

22e minuut.
Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka rent richting de bal. Rasche is nu in balbezit. Rasche schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 4:0

24e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Brene rent richting de bal. Raat maakt een afschuwelijke overtreding. Raat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Gąbka kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche is nu in balbezit. Rasche draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 5:0

45e minuut.
Zárate rent richting de bal. Fiček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wideradzki met een snel genomen vrije trap. Radchenko speelt de bal door. Rasche kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 41%, HRM Barca 59%.
GB Packers - HRM Barca 5:0

46e minuut.
Pilroth komt het veld opgelopen. Danielewicz komt het veld opgelopen. Carlín komt het veld opgelopen. Topan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oprescu niet meer kan verder spelen. Gogoi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ekodono geeft een hoge lob. Burkot kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Rasche is nu in balbezit. Rasche haalt uit met een fantastische trap. Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
van Basten rent richting de bal. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarski maakt een afschuwelijke overtreding. Malarski krijgt een gele kaart. Fiček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fiček kan niet meer verder spelen. Kokoszka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nejman geeft een lange en hoge pass. Góes heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 6:0

75e minuut.
Buitenspel voor Danielewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Camal komt het veld opgelopen. Baquero komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ekodono probeert de bal met de borst te controleren. Baquero is nu in balbezit. Ekodono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baquero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malarski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - HRM Barca 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 35%, HRM Barca 65%.
GB Packers - HRM Barca 6:1