Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WHITE STAR* Festung Breslau FC
2 Tactiek Festung
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Bagara is nu in balbezit. Bagara passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Puźniak geeft de bal voor. Ślepowron kopt de bal weg. Liland met een sublieme pass. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk schiet op doel. Borsheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Guillou speelt de bal door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Przybyłowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Przybyłowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Przybyłowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Fragkiskatos speelt de bal door. Klungelig pakt Puźniak de bal. Puźniak met een sublieme pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mańkowski passt de bal in één keer door. Bagara speelt de bal door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:1

17e minuut.
Guillou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak passt de bal in één keer door. Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ślepowron speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bojinov de bal onder controle te krijgen. Chilovatîi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Słonecznik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rengifo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Osial neemt zijn aanloop. Chilovatîi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:2

31e minuut.
Hoàng Long onderschept slim de pass. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland passt de bal in één keer door. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borsheim trapt de bal weg van het doel. Rengifo kopt de bal weg. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi bokst de bal weg.

37e minuut.
Słonecznik geeft de bal voor. Ślepowron met een sublieme pass. Bagara rent richting de bal. Bagara geeft de bal voor. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. Chilovatîi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rengifo met een snelle inworp. Mańkowski geeft de bal voor. Irastorsa kopt de bal weg. Bagara is nu in balbezit. Bagara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 52%, Festung Breslau FC 48%.
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:2

55e minuut.
Hoàng Long verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Long geeft een lange en hoge pass. Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara geeft een hoge lob. Nawałka springt en kopt de bal. Chilovatîi bokst de bal weg.

72e minuut.
Hoàng Long rent richting de bal. Fragkiskatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Long raakt geblesseerd tijdens het duel. Brejza komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. Chilovatîi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:3

75e minuut.
Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo passt de bal met de wreef. Bagara rent richting de bal. Bagara geeft de bal voor. Brejza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:4

83e minuut.
Rengifo krijgt zijn hoofd ertegen. Bitang speelt de bal door. Daar is Kudłaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Chilovatîi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Słonecznik speelt de bal door. Puźniak speelt de bal door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel. Borsheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 53%, Festung Breslau FC 47%.
WHITE STAR* - Festung Breslau FC 0:4