Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC F.c Lambada Team
Festung Tactiek Wygrana jest już
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
69.6 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Brejza kan de bal niet met de borst controleren. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron passt de bal met de wreef. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Duc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mikšík is nu in balbezit. Mikšík passt de bal zonder na te denken. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka haalt uit met een fantastische trap. Borsheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - F.c Lambada Team 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Stavrakakis de bal. Przybyłowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mańkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rybka speelt de bal door. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík passt de bal zonder na te denken. Hrepka rent richting de bal. Hrepka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rybka passt de bal in één keer door. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík passt de bal met de wreef. Hrepka is nu in balbezit. Hrepka draait met de bal, schiet en ... Borsheim bokst de bal weg.

17e minuut.
Droz verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron passt de bal met de wreef. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Brejza passt de bal met de wreef. Spinazzi is nu in balbezit. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial haalt uit met een fantastische trap. Boschker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rybka speelt de bal door. Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft de bal voor. Hrepka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae geeft een hoge lob. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. Duc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - F.c Lambada Team 1:1

41e minuut.
Fitzpatrick komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 39%, F.c Lambada Team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Festung Breslau FC - F.c Lambada Team 1:1

46e minuut.
Park komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Nawałka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rybka speelt de bal door. Daar is Mikšík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikšík speelt de bal door. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Chapon komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mikšík rent richting de bal. Mikšík speelt de bal door. Hrepka rent richting de bal. Hrepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - F.c Lambada Team 1:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasev komt het veld opgelopen. Przybyłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mańkowski geeft de bal voor. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapanatar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Droz begaat een overtreding. Nawałka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brejza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mańkowski met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Duc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 29%, F.c Lambada Team 71%.
Festung Breslau FC - F.c Lambada Team 1:2